1 bude mat 3 mesiace papame bebu1 dnes papal v noci o 2 rano vstal o 5rano ale papat nechcel vrtel sa plakal tak sme ho uspali a vstal o 8 dali sme mu zase papat a vypil 40 a uz viac nechcel horko tazko sme do neho dostali 120 vyse hodiny papal poradte prosim.... dakujem
Tiež si myslím, ze ho bolí bruško.moje deti majú rok a keď ich boli bruško,lebo napr.dva dni nekakali,tak tiež nič moc nezjedia.nemá koliku?
Naša takto v 4.mesiaci uplne sekla s mliekom😠,z ničoho nič bum a zrazu mi vypila len 60ml a viac uz ani len necucla,spapala len v spánku aj to Max 90ml,ani po 6-8hod.ani len cecula.skončili sme v nemocnici-takmer mesiac sme si tam odležali😡,ale ona prestala papať hneď na druhy deň po očkovani hexa plus prevenar,dovtedy pekne papala, prospievala a zrazu nič,niektorí lekári pripustili,ze tak zareagovala po očkovaní,niektorí ani počuť,ze je to len náhoda,k mlieku sa mi vrátila až okolo 10.mesiaca,dovtedy papala len dojčensku stravu a ani kvapku mlieka,to som jej dávala po nociach ked tvrdo spala aby mala aspon nejaké mlieko,no a teraz v 18.mesiacoch je to s papanim niekedy fajn,niekedy boj a obrovský😞 a mlieko si aj vypýtala ale viac ako 150ml nevypije.
Ahoj,možno ho boli brusko nie?nezdá sa vám? Možno preto sa nechce ani napapat