Syn nevie piť z fľašky. Čo robiť?

lenkamatus
8. máj 2017

Jaaaaj baby...Ja mam malo mliecka od zaciatku a maly uplny ceckos...absolutne nedokaze ziadne flasu chytit v ustach ide ma slahnut...uz ked je velmi hladny mu davam po lyzickach ale je to hrozne pracne a polovica mu vytecie von...raz som skusila ciebku ale vobec mi to neslo...co mam robit, mal niekto taky problem? dakujem

3009
8. máj 2017

@lenkamatus a skúšala si všetko na zvýšenie mater. mliečka? Nám pomohlo veľmi čierne pivo. Skús mu dávať cez fľašu aspoň vodu a čajík, aby si na fľašku zvykol.

lenkamatus
autor
8. máj 2017

juj veru skusila som...velmi aim.chcela plne dojcit...od homeopatik cez senovku a benedikt...caje na kojenie...caste prikladanie ale bohuzial nic nic nepomohlo...este aj vineu a meltu som...a kolko toho ciernejo piva si???

3009
8. máj 2017

@lenkamatus tak za deň 2-3 dcl. Neboj bábu sa nič nestane. Toto mi doporučila aj detská lekárka. Čierne pivo určite pomôže ešte viac ako vinea.

atrami
8. máj 2017

Daj si urobiť skúšku dojcenia. Aby si zistila, či je mlieka naozaj malo. Ja som takto zbytočne odstavila maleho a do roka som kŕmila tak, ze som ho najprv uspala až. Potom mi vypil z fľaše. Nikdy viac.

lenkamatus
autor
8. máj 2017

@atrami ja mam doma vahu tak viem ze mam malo mlieka od zaciatku mi chyba povedzme 200ml...ze cca 800 by mal vypit a za den max 600 mam...

lenkamatus
autor
8. máj 2017

@3009 no vyskusam zajtra..uz som taka zufala ze som citala ze lieky costi zvysuju tvorbu mlieka som si ich chcela dat predpisat ale muz je proti, ze zbytocna chemia fnuk

atrami
8. máj 2017

@lenkamatus treba prikladat velmi casto. V noci nesmie byt prestavka dlhsie ako 2-3 hodiny.Ja som potom kojila dalsie 2 deti skoro do 2 rokov. A kazde 3 mesiace laktacna kriza. Pila som aj vineu. Vsetko mozne, len, aby sme vydrzali. Synovia flasu nechceli vobec ani cumel.

kikus48
8. máj 2017

@lenkamatus ahoj. Ja mam.rovnaky problem. Mala flasu nechyti. Iba moj prsnik. A mlieka je nie vzdy dost :(

lenkamatus
autor
8. máj 2017

@atrami no ani moj nechce ziadnu flasu ani cumel...je to velky boj...ale mne dakedy nic nejde ked taha vies ze je hladny ale nejde mu nic...som z toho vycerpana nestastns...a ty si mala dost mliecka?

lenkamatus
autor
8. máj 2017

@kikus48 a ako to riesis???

chloe001
8. máj 2017

Dievcata, mne velmi pomohli tieto bylinkove tabletky od motherlove, more milk plus. http://www.bioshop.sk/dojcenie/more-milk-plus-k...

sisa6200
8. máj 2017

Ahojte zienky no s tym mlieckom jedine fakt cierne pivo ja si ho ulievam pravidelne 😉 a k tej flasi mala som tiez ten problem, ale ja sa tak lahko nevzdavam a tak som hladala az som nasla na feedo.sk flasu na prechod z dojcenia na krmenie z flase a je tam jedna perfektna od NUK savicka je to taky mekucky a perfektne tvarovany dudel aj s flasou urcite odporucam nasa malicka sa naucila za 5 dni z toho krasne pit 🙂 dojcim a cumel tiez nechceme a teraz stale pijeme cajik z nej tak skuste verim, ze to zvladnete s touto flasou len nezabudnite aj na trpezlivost musi sa s flaskou spoznat ( ja som nechavala flasku stale pri malej a teraz si ju uz berie aj sama a pomaha nam aj pri prerezavani zubkov 😉)a pojde to snad som pomohla

siska53
8. máj 2017

@lenkamatus a preco ho vazis? Nepribera ci dokonca chudne?

A nasa sa naucila na flasu az v roku. Kolko som mala mlieka,som neriesila. Priberala sice menej,ale moja pedina povedala,ze dolezite je,aby priberala. Ze tabulky su robene.podla deti na.UM.
Tak som sa nestresovala a dojcila ju tak,ako ona potrebovala a obacs aj trosku zo zaciatku aj viac a budila som ju na dojcenie (ked nemala koliku, zvykla prespat celu noc).

Hlavne vela pi, skus aj vtacie mlieko, casto prikladaj a nevaz. Staci prevazenie v poradni. Da sa dohodnut aj mimo poradne na.prevazeni napr. Po tyzdni ci dvoch.

sisa6200
8. máj 2017

A este sa opytam preco neprikrmujete ja malu od konca 5 mesiaca prikrmovala a teraz uz bastime co pripravim a je ovela spokojnejsia lepsie spinka proste fungujeme ovela lepsie a dostatok mlieka neriesim viem ze jej staci to co jej ponuknem a dam 🙂

lenkamatus
autor
8. máj 2017

@sisa6200 lebo moj maly ma len 3 mesiace

siska53
8. máj 2017

@lenkamatus a maly vyzerz byt pekne baculaty.. Nasa bola a je z tych stihlejsich deti stale.
Ani pri jednom som.nevedela,kolko mlieka vypili. Take ze ma vypit 800?co ja viem..kazdy vypil,kolko potreboval,aj prikrmy tak jedli. Maly aj nadporcie, mala zas prtato.. Dokrmovala sa mojim mliekom..

lenkamatus
autor
8. máj 2017

@siska53 vazim ho prave preto aby malo nepapal...zacalo to hned na zaciatku ked za tyzden pribral 20g a dr ze treba peikrmovat...odvtedy som ho zacala vazit aby som vedela ci papa vobec nieco...a teda vidim teraz je hladny a nic mu nejde ...a flasu nechyti ani keby co...

sisa6200
8. máj 2017

@lenkamatus ok prepac som si myslela ze som v diskusii oktobrovky kde my patrime 🙂

lenkamatus
autor
8. máj 2017

@sisa6200 ved ja sa prave neviem dockat uz prikrmov kvoli tomuto ze potom ked dam prikrmy mu moje mlieko bude stacit....

siska53
8. máj 2017

@lenkamatus ja som bola 4 dni v nemocke a flasu nechytila..esteze uz vtedy bola na prikrmoch,inak by v nemocke skoncila aj ona.
Prosto nic..taky typ cumla,onaky,nic.. Ani za pana.. Pritom maly vedel.od 3m.striedat flasu i prso (flasu vynimocne).

A co sa jeduje,ze mu nejde? Mozes mat tu krizu,ktora byva okolo 3.m... Tam je cca tyzden,co si prsia musia zvyknut na inu potrebu-zvysenu babatka.

Ak porovnam ja spravanie mojich prs,uplne inak to bolo pri malom a malej.

luba41
8. máj 2017

@lenkamatus tak asi tú flašu a príkrm nepotrebuje..stačí mu prsník..z toho čo čítam, zbytočne stresuješ..ak priberá, nerieš..hlavne prestan vážiť a pod..prečo by mal vypiť 800ml, to je nejaká norma? asi podla detí krmených UM..dojčenie na požiadanie / bez cumla, flaše/je o tom, že raz vypije 50 a raz vypije 120.. a pod...zbytočne si sa dala vystrašiť doktorkou a už ta to nepustilo..vypni hlavu, povedz , že všetko ida tak ako má ísť..a pojde to🙂

lenkamatus
autor
8. máj 2017

@siska53 boze fakt nechytila flasu ani ked si bola v nemocke?mna porazi fakt...tento moj je podobne nieco...ach jaj no kiez by to bola len kriza ale uz to taky tyzden trva fnuk

lenkamatus
autor
8. máj 2017

@luba41 hmm moze byt ze to od toho tyzdna kedy malo pribral len zbytocne dookola riesim...a stresujem ale uz sa toho neviem zbavit...a kolkokrat dokojim a pride mi ze je este hladny a ja uz mu nemam co dat...

sisa6200
8. máj 2017

@lenkamatus myslim ze sa len tymto fakt stresujes vazenie a sledovanie skus vazne na to tolko nemysliet zacni viac pit tekutiny obycajna voda aj ked necitis smad ja aj v noci pijem aj cierne pivko a skus aj tu flasku co som hore spomenula pride ti do troch dni ak objednas vezmi aj dudle S, aj M a budes kludnejsia ked budes vediet, ze je napapany

siska53
8. máj 2017

@lenkamatus fakt nechytila..odstate mlieko do nej lyzickovali,aj vodu.. Nakazala som im,kedze mala nic,kasu jej davat aj na ranajky,kedze je tam.tekutina a zaroven je to hustejsie,lebo zas z lyzickovania mala bolesti bruska.

Este mi napadla odsavacka- ja som mala cca 2krizy pri malom okolo jeho 6.m. A pri malej som zas potrebovala naodsavat kvoli tej mojej operacii, tak som si to takto stimulovala. Na jednom prse babo,na druhom odsavacka.

ewelyn3
8. máj 2017

skus mu dat mliecko do injekcnej striekacky, takej tej umelej. Ja som tak davala niekolko tyzdnov, potom sa postupne naucila na flasku. Ale to tiez treba skusat ze aku flasku...u nas nakoniec zafungovala Avent s Natural cumlom, je robeny aby co najlepsie simuloval tvar bradavky a to dcerka milovala pit z tej flase. niekedy ten cumel mala aj ako dudel, teda namiesto dudla, len si ho cuckala, sice som ho musela drzat, ale aspon spala. ale to len na zaciatku, preslo to same okolo 5 mesiaca.
drzim palce.

kikus48
9. máj 2017

@lenkamatus vyskusala som vsetky mlieka a cumle - 0 bodov. Nasadila som vsetko na tvorbu mlieka vratane costi a moringy. Prikrmy som zacala davat po ukonceni 4m. Velky boj to bol ale teraz na 7m papa 3x. Uz lieky beriem minimalne. Casto prikladam.

lenkamatus
autor
9. máj 2017

@kikus48 fiiha a vraj costi by mali zvysit tvorbu ja stale nad nimi uvazujem...citila si od nich zmenu?ja uz cakam na prikrmy ako na sol....maly mz ale len 3 mesiace este.. strasne ma trapi ked place od hladu ide si rucicky spapat a ja mlieko nemam a co mu davam lyzickou tak to je onicom...polka vypluta a tak trapanie no...

luba41
9. máj 2017

@lenkamatus ako vieš, že nemáš mlieko? ved striedaj prsníky pri dojčení aj viackrát, nerieš či sú prsníky plné alebo prázdne a ovisnuté...skus šatku a nosenie-dieťa chce skor kontakt s matkou a prsník-na ukludnenie, na zaspanie, chce byť v náručí .. vobec nemusí byť hladný,..nerieš hlad, lyžičku- to ho ešte viac stresuje, aj teba..on to z teba cíti-ak sa ukludníš, bude aj on v pohode.. 🙂

kikus48
9. máj 2017

@lenkamatus velmi mi zabrala moringa ale mala potom hmackovala cize som vysadila. Ale u kamosky brutal zabrala a maly kaka raz za tyzden. Costi prechadza minimalne do mlieka a liecia sa nim deti s refluxom, takze som si nasadila. Pomohlo. Ale je proti nemu boj takze ta nemozem nahovarat. Ja som zvazila pre a proti a to ze babu neskodi a brali sme. Na laktacnu som dala cez 200 e. Prisatie , uzdicka...vsetko sme mali uz ok. Asi 150 e mi poslo na vsetky mlieka a cumle a flase a skoncilo to v kosi. Preto costi. Tie prikrmy nam pomohli. Ale neslo to lahko. V podstate zacala papat az teraz. Zacala som s prikrmami vecer lebo noci boli najhorsie. Ani teraz nemam vela mlieka. Ale pri prikrmoch staci a nechcem uz lieky dalej. Mala nepribera bohvieako ale aj preto ze na 7.5 m uz lozi a stavia sa na nozky...je silna a vkuse sa hybe. Drzim ti palce. Viem ake hrozne to je.