Syn nechce jesť

20. nov 2024

Ahojte syn má 3 deň hnisavé angínu a dneska mu vôbec nechuti jest, zjedol len 3 alebo 4 jogurty za celý deň, je to normálne? Už som z toho zufala😕

luccija
20. nov 2024

Veď je chorý nechaj ho....potom to dozenie

pribinak
20. nov 2024

Však ma celé hrdlo boľavé, sa snáď nemôžeš čudovať

Daj mu len to čo má rad nejaké ovocie jogurtik nejaké piskoty a hlavne aby mal dostatok tekutín

Keď vyzdravie a dolieči sa tak on to dobehne

autor
20. nov 2024

@pribinak práveže nechce nič okrem jogurtov aj to len trošku, už sa bojím ze v noci plače od hladu a ze mi aj nebodaj odpadne, však to telo nemá silu, len antibiotika a lieky ....

vler
20. nov 2024

Ty sa naozaj pytas ci je normalne ze niekto koho boli hrdlo a prehltanie, nechce jest?!
A si "zufala" po troch dnoch nejedenia?

Tri dni postu mu neublizia. Skus ponuknut nieco studene, napr zmrzlinu-moze to byt menej bolestive prehltnut. Sama som mala anginu nedavno tak viem.

pribinak
20. nov 2024

Zas netreba byt zbytočne dramaticky ….neodpadne. Ponukni mu čo má rad. Lieky záberu a bude už len lepšie

patka06
20. nov 2024

Jasné, že nechce jesť, keď ho bolí prehĺtanie, zrejme berie ATB a tie tiež chuti do jedla neprospievajú.
Dávaj mu tekuté, chladné jedlá a veľa tekutín.
Jogurt je úplne ok, len nie tesne pred a po liekoch.

lucy.singerova
20. nov 2024

Ahoj. A doktorka ti neodporučila Fortini. Je to nápoj pre deti, ktoré majú problém s jedením a neprospievanim, ale často sa odporúča práve aj pri ťažkej angine. Deti nemôžu takto hladovať, to nie sú dospelý. A ak je aj chudsi, tak potrebuje z niečoho energiu. Fortini sa dá aj kúpiť v lekárni, je 5 príchutí, ale odporúčam čokoládovú. Stačia 3 nápoje za deň a nemusí nič iné zjesť. Môžeš podávať aj vychladené, prípadne s rozmixovanym banánom. Tak veľa síl prajem .

koniarova
20. nov 2024

Preboha. Čo od neho čakáš,keď má celé hrdlo zahnisané. Tie jogurty mu bohato stačia. Urob mu,čo má rád. Puding, kašu, všetko čo sa ľahko prehľta. Neumre od hladu za tých pár dní.

marianarem
20. nov 2024

Samozrejme, je to normalne, ved kazde susto ho boli. Jogurty su teraz prenho idealne - studene a tekute, nedrazdia. Urob mu pripadne aj bananovy koktejl alebo nejake nie velmi kysle smoothie, mozno zachuti.

tamvtme
20. nov 2024

Nevadi ked nebudempar dni jest, resp bude jest minimalne….hlavne nech pije

autor
20. nov 2024

Ďakujem pekne, je to moje prvé dieťa a veľmi sa o neho bojím, nikdy až takto chorý nebol tak mam obavy

koniarova
20. nov 2024

Neboj. Zajtra, pozajtra už bude dobre. Lieky zaberú. Držte sa. ❤️