Syn nechce cez deň materské mlieko. Mám mu dávať umelé?

anicka246
22. júl 2014

Ahojt maminky, prosím poradte, malý ma 10 mesiacov, normálne papá príkrmy a asi už 3tí deň celý deň nechcel MM, iba večer a v noci.. Mám mu dávať cez deň normálne prevarené mliečko namiesto toho môjho? Dakujem za vaše rady a skúsenosti.

lulu1981
22. júl 2014

Urcite mu nedavaj ine mlieko ako tvoe presne v tomto obdobi sa odstavila aj moja mala lebo uz jej chutilo len jedlo cez den. Davaj mu len vecer a v noci ved to mu uz staci.

lenkalienkam
22. júl 2014

žiadne iné nedávaj iba koj ak nechce tak dávaj príkrmy a hlavne pitný režim - úplne stačí keď budeš kojiť iba večer a v noci :oň

alexanotbad
22. júl 2014

@anicka246 ahoj. mala som presne rovnaky problem s mladsim synom. prsia cez den naliate, prikrmy papkal a mlieko nic. len ako pises vecer a v noci. " bavilo " ho to par dni, a potom sa rozhodol, ze bude zase tahat aj cez den 😀 .
ja som mu ine mlieko nedavala, len som ho prikladala aj cez den ako predtym - chcel, nechcel. az kym zase nechcel 😉 uvidis, rozpapa sa zase aj cez den. len ziadne UM nedavaj.

karamelovyveternik
22. júl 2014

Tiez si myslim ze ziadne UM nedavat,skusaj ho stale prikladat cez den.Ak nechce nevadi,staci vecer a v noci,A uz moze zacat papat smotanove jogurty biele,nie ovocne s cukrom.

culia1
22. júl 2014

🙂 ja som si tak maleho naucila,od 9 mesiacov som kojila len rano a vecer.nerozumiem preco by tmal jayt problem.keby chcel,tak si vypyta.urcite nie UM a na prevarene je este skornw podla mna.