Štvormesačné bábätko nechce papať

miriam7979
17. nov 2020

Ahoojte baby viem ze sem pišem stale jak debil 🤦‍♀️ale ja som taka diliny ustrachana😁
Aj to som sem uz raz pisala ze mala vymysla s papanim ale teraz som fskt uz na nervy z toho az som plakala🤣🤣🤦‍♀️mala bola ockovana v utorok a dobre 1 den mala hnacku preslo to potom dva dni vracala 3 krat za den hej aj to preslo...ale toto uz je na mna vela fakt od soboty my nechce papat ze vobec musim ju nutit a aj to zje 30ml max a vydrzi nejest aj 6-7hod cez den samozrejme ponukam jej stale nutim ju ale ona vobec nic odstrkuje sa a place ale vidim ze chce papat potiahne a zacne plakat...som volala aj dr. A ze mam doniest stredu stolicu ci nema virozu...ale pochybujem lebo ona je vesela smeje sa krici neplace vobec nic spokojna je len to jedlo...aj normalne kaka a cika stale ma mokru plienku...skusala som zmenit mlieko neuspesne aj cumel flasku nic vobec...neviem ci ma len zdor vymysla alebo co ale hotova som z toho fakt lebo aj dneska najedla sa poriadne o pol 11 doobeda a potom teraz az o 5🤦‍♀️uz fakt neviem co ...muz ze vsak ona si vypyta ied bude hladna ale vsak ona si nevypyta vobec teraz predtym stale pekne papala kazde 3 hod si sama pytala ...neviete co to moze byt nejaky typ alebo nestretla ste sa stym niektora ? 😬mali sme ze vymyslala s jedenim ale toto uz fakt je hruza ...help🙏😁

brendaa
17. nov 2020

@miriam7979 ahoj pozri ustocka, podnebie ci nema žabku-soor..

miriam7979
autor
17. nov 2020

@brendaa usta ma cistucke nic 😬🤷‍♀️😭

brendaa
17. nov 2020

@miriam7979 a ako v noci?

miriam7979
autor
17. nov 2020

@brendaa v noci sa budi len raz a papa normapne...skusala som uz aj v spanku zjedla ale skusala som druhy krat no uz vypluvala

janba
17. nov 2020

Moj maly takto prestal jest ked mal 3-4 mesiace. Bola som na z toho na mrakoty, na nervy.. ale, ako prislo, tak aj odislo 😃
Este skus dat na flaske cumel s vacsou dierkou, mozno mu slabo tecie

albertka1980
17. nov 2020

Nasa mala tiez po ockovani menej papala. Trvalo to cca. 10 dni a potom uz papala uplne normalne.

miriam7979
autor
17. nov 2020

@albertka1980 anoo? Aj tak odmietala ze nechce vobec papat ? Mne dneska od 11 nejedla vibec nevedela som nic do nej dostat aspon ze caj pila...az placem jak som z toho na nervy ze malicka nepapa ale ona vesela ako keby nic...sa nedeje ...a van tiez ze nechcela papat a tak? Vcera papala sice to bol boj amvseliak jedla ale najedla sa predsa ale dneska nic.

albertka1980
18. nov 2020

@miriam7979 ano, my sme jej flasku ppnukali, ale len raz potiahla a viac nechcela. Tiez som bola zufala a potom zrazu zas stiahla celu flasku. Pokial je vesela, tak by to malo by ok. Ale ak je dr ochotna riesit, tak za pokus to stoji.