Ahojte, ideme na 4 dňový výletik s mužom a synom na Oravu, syn má 6m, už papa zeleninové prikrmy na obed, ale toho času už bude mať aj ovocie na desiatu a na olovrant asi kašu už skúsi, prosím poraďte ako mu toto vyriesit na výlete. Na izbe máme kuchynku a berieme twistshake stroj na jedlo, že mu uvarím vždy čerstvé a naložím do umyvatelnej kapsicky
.alebo ako to robíte vy takto na výlete? A pitný režim ako? Dáte vodu/ čaj do fľašky a ponúkate mu často cez deň alebo nejak inak? Ďakujem za rady 🙂
ja tak ako pise @petulda333 alebo som si prikrm uvarila a zobrala v tej detskej termoske a najedol sa, ked sme sa zastavili na obed/kavu podla toho ako mu to vyslo 🤷♀️ ale na vyletoch castokrat pouzivame aj hotovy prikrm a kapsicky, ked sa mi nechce brat Avent (my mame ten), teraz ma 9M a uz mu staci len nakrajat ovocie na olovrant a zje aj sam alebo si da nejake pecivo s maslom (ked su niekde ranajky) - neviem kolko bude mat drobec, ked pojdete na vylet
Na výletoch jedli kupované prikrmy a vôbec som nemala kvôli tomu zle svedomie ;)
@petamich bude mať 7m
urob tak, aby vam bolo pohodlne obom 🙂 a pekny vylet!
Rani ji pil um potom som mu kupila vzdy do ruky nejaky roztek alebo banan atd dala
.Obed dostane teply v restike kde budeme jest.bud som vzdy ibjednala vyvar alebo nejaku inu polievku..alebo kurscie ma prirodno zemiaky papal a olovrant som kupila vyzivy tie vytlacacie
Vecer kasu instantmu som mu zarobila a plus mi pil um
A pitny rezim normalne vo flaske cistq voda a mala som kupene aj pollitrove lucky vzdy som hodila do kociku
ako píšu baby hore - 7mesačnému sa dá jedlo prispôsobiť /veď keby aj nemal jeden deň varené sa nič nestane/- piškóty, ovocie, kaša... záleží ako bude vyzerať váš deň, kam a kedy pôjdete. My sme mali vždy väčší problém s tým aby sa vyspali, jedlo sme prispôsobili okolnostiam
My sme išli k svokre,tak ja som si nazavárala. A ešte máme taký ohrievač na jedlo, dá sa zapnúť do zapaľovania v aute.
Ďakujem vám baby všetkým za komentáre, pomohlo mi to veľmi sa zorientovať a pochopiť že asi teda dva dni vydrži na kúpených prikrmoch, aby sme nemuseli na chatku brať riady a stroj.. a ešte sa opýtam, že či neviete ktorý zeleninovo mäsovy príkrm je v pohode? Myslím značku alebo kte to kúpiť..
Ak sme sli na dlhsie vonku,tak som vodu dala do 1,5l flase a prelievala do jeho flase. Prikrmy som kupila a zphriala. Alebo uvarila cerstvy,na chate sa najedol a na von som brala piskotky,ovocnu kapsicku alebo jogurt