Stravovanie bábätka

lussy1305
17. jún 2014

Prosím Vas o radu....planujeme babo....ako prveho sme mali spika a svokrovci do neho pchali vsetko co len mohli aj napriek zakazom
. Chceme babo a ja chcem moje babo stravovat tak ze do roka mu nechcem davat papat nic korenene ani solene a uz vobec nie zakusky a torty ako to robi moja sesternica do 13mesacneho pachala marcipanovu tortu.
Je moje zmyslanie chore ako podla niektorych alebo je to normalna forma stravovania babatka aspon do 1 roka zivota.
Ďakujem

kikuleenka
17. jún 2014

Asi ste mali psika, hej? 🙂 inak Tvoje zmyslanie urcite nie je chore, jedla ktore spominas do jedalnicka tak malych deti nepatria. Ja sa tym tiez riadim a zatial ma vsetci nastastie respektuju. Mame aj vyhodu (take stastie v nestasti), ze Hanka ma intoleranciu laktozy, takze 99% sladkosti a vyrobkov akoze pre deti ani nemoze, inak myslim, ze starki by uz do nej sladke tlacili 🙂

darina1952
17. jún 2014

@lussy1305 Ahoj, keď sa bábo narodí tak je jeho stravovanie plne v tvojej kompetencii a tak hneď na začiatku urči "pravidlá" stravy... pri prvých príkrmoch upozorni každého, kto bude s bábom aké chceš dodržať zásady stravovania - bez sladkostí, bez pridaného cukru a podobne. Ako matku by ťa mali rešpektovať 😉

werka_t
17. jún 2014

A o com chces diskutovat?

lussy1305
autor
18. jún 2014

@werka_t chcem len vediet ako sa stravuju babatka napr do jedneho roka. Vyhybate sa solenym a korenenim jedlam, kolacom a vsetkym veciam co jeme my dospelaci