Ahojte mám 10m syna o chvíľku už 11 🙂..je to taký jedák- nejedák ako ktorý deň. Chcela by som sa opýtať že aké mali režim jedla vaše deticky v tomto mesiaci. Môj ma ráno mlieko, desiatu ovocie, potom ide spať, obed, potom ide spať ked sa zobudí mlieko a večera kašu. Čiže ma len 3 jedlá denne - desiata, obed, večera medzitým kojím. Chcela by som mu zaviesť ďalší chod ale neviem ktorý či raňajky alebo olovrant. Pomohli by ste mi veľmi keby ste aj napísali čo jedli vaše deticky na raňajky olovrant. Syn spí 2x denne od 9-10 do 11-12 a potom od 2-3 do 4-5. Ďakujem za rady, z tohto detského stravovania som jeleň.
@arasidka123 prosím vás čo dávate na raňajky a olovrant? Ďakujem 😊
Zaved co ti vyhovuje. Ja som zavadzala ranajky posledne, pretoze mi vyhovovalo dlhe lezanie v posteli a to, ze s manzelom sme si dali ranajky a kavu este v spalni :D. Teraz uz ranajkujeme vsetci spolu v kuchyni. Keby mam ale dalsie dieta/povinnosti, tak urcite ranajky zaradim skor.
Do obeda skor ovocie/sladke veci, olovrant uz skor na slano. Ale nie je to tak vzdy.
napr:j ogurt+vlocky+ovocie/kasa ovocie/acidko+ovocie/jogurt+pufovana pohanka/ryza+skorica/kokos...
olovrant: pecivo+detska lucina/jogurt+uhorka+polievkove bylinky+kusok chlebika/vajickova omeleta/palacinka/lievance/vajickova pomazanka/mozzarela
Tiez mam 10m...ma ABKM a vajicko takze moznosti biedne
po zobudeni sa koji
Ranajky chleba s maslom (rastlinnym) a ovocie
Ideme von a spi, ked sa zobudi mam nejaku kapsicku alebo kojim
Dojdeme a okolo 13h ma prikrm
Okolo 15h zaspava pri velkom kojeni
Vecer 18:30 dojeda prikrm alebo ma bezmliecnu kasu ( nie vela)
Po kupani zaspava pri kojeni
Pomedzito ma chrumku, kus rohlika, ucucava mlieko a aj sojovy jogurt som uz skusila
Chlebík, maslo, šunku, syr, paradajku, papriku, uhorku, džemik, vo vajci, parku, pašteku..😉 a olovrant ovocie alebo zeleninu na striedačku.
Ráno mlieko...raňajky...potom spi ..podľa toho, kedy vstane, má desiatu alebo až obed...opäť spánok..olovrant a večera taktiež a večer pred spaním cicne mliečko 😉 11 🌙