Stolná umývačka riadu - skúsenosti

xxxxxnnnnn
19. sep 2013

Stolná umývačka riadu - má ju niekto doma? Poprosím skúsenosti a odporúčanú značku. ďakujem

cairka
20. sep 2013

@xxxxxnnnnn , my máme. Dlho sme mali Electrolux, ale bohužiaľ už odišla do večných lovíšť, teraz asi týždeň mám nejakú noname , zatiaľ OK, ale tak uvidíme po takých piatich rokoch 😀 Keby bolo miesto na väčšiu, tak by sa asi uživila, ale tak zvykla som si a stačí mi aj malá. Je to jedna z mojich naj kamošiek v dome 😉 A v tom medziobdobí, ako tá stará sa pokazila a kým sme kúpili novú mi veru chýbala 😅 (trvalo to asi pol roka)

raszuz
20. sep 2013

@cairka môžem sa opýtať, ako to máte riešený odpad z nej? lebo tiež nad takou uvažujem, ale neviem, si predstaviť, ako by sa to pozapájalo 🙂

cairka
20. sep 2013

@raszuz , no my ju máme normálne zasunutú v linke pri drese, takže je zapojená úplne jednoducho do drezu. Museli sme kúpiť nový sifón, kde sa to len zapojí 😉

raszuz
20. sep 2013

@cairka ďakujem 🙂, tiež máme v kuchyňu trošku menšiu a keď je to len v sifóne, tak hádam konečne spracujem aj drahého 🙂

xxxxxnnnnn
autor
25. sep 2013

Kto mi odporučí konkrétnu stolnú umývačku riadu, s ktorou má dobrú skúsenosť????

xxxxxnnnnn
autor
26. sep 2013

Kto mi odporučí konkrétnu stolnú umývačku riadu, s ktorou má dobrú skúsenosť????