Mamičky, chceme kúpiť našej princezničke stokke tripp trapp stoličku na papanie, prosím Vás aké máte s touto stoličkou skúsenosti? Oplatí sa investovať do nej?
@ivonka1990 máme doma niečo podobné, ale lacnejšiu verziu z KIK - stála tuším 32 eur. je to to isté, len z bočného profilu je tá stokke písmeno Z, táto je písmeno A. Využívam ju maximálne, som veľmi spokojná, najviac sa mi páči, že nie je taká strašne mohutná ako tie plastové stoličky na kŕmenie a oceňujem, že moja dcéra sedí s nami pri jednom stole. Vo veku vašej dcérky moja dcéra ešte sama nesedela, tak som ju kŕmila v autosedačke, akonáhle však začala sama sedieť, nemôžem si túto stoličku vynachváliť.
ešte dodám, máme túto http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/roba-sit-up-...
@ivonka1990:
Ja mam doma original TrippTrapp, "zdedenu" po kamaratkinej dcere, teda ta stolicka ma 12 rokov... a nic jej nie je!
Je na nej super, ze je nastavitelna na rozne velkosti, ma vysoku nosnost - udrzi aj mna, a da sa zasunut uplne ku stolu.
Pre druhe si urcite kupim este jednu, lebo syn ju asi neuvolni 😉
U starych rodicov mame Hauck Alpha, je podobna, ale ako pise @elienka, ten neoriginal je v tvare A a nie v tvare Z ako TrippTrapp. Tiez su nastavitelne, ale myslim maju mensiu nosnost a nedaju sa zasunut tak daleko pod stol ako TrippTrapp. Urcite je to dobra a spolahliva lacnejsia nahrada.
Ale original ostane original, aj ked cena je 😲 Ale blizia sa Vianoce a cela rodina sa ta urcite bude pytat, co pre malu 😉 Tak sa mozu poskladat, a dokupit aj sadu s vankusikom, opierkou a madlom 😉 😀
Poradite odkial objednat vankušik na Tripp trapp?
@pimpulienka http://www.baby-walz.de/Tripp-TrappR-Sitzkissen... majú na výber z 5 druhov.
Baby, mam na Vas jednu otazocku. Mame tiez stolicku Tripp-Trapp a som s nou max spokojna. Malinka i vsak zacina teraz papat sama a vsetko jedlo nam pada na nozky a podobne. Som si bola ista ze tato stolicka ma aj ako prislusenstvo k nej, taky stolik pre male deticky, alebo sa mylim? Je pravda ze na ich stranke nic take neviem nic najst. Ako ste to riesili vy? Dakujem Zuzana
@zuzulienka51 ahoj, tripptrapp ma len pultik ktory sa polozi na stol ale nie je pripevitelny na stolicku ..
@zuzulienka51 a neda sa ti zasunut pod stol ako normalna stolicka? nasi maju TT obaja a nemame s tym problem, teda az na mladeho, ktory musi dirigovat plnou lyzicou, vidlickou na vsetky strany 😀 😀 pultik nam nikdy nechybal
praveze sa mi neda zasunut uplne pod stol, a teraz ked sa uci papat jej vsetko pada na nozky, pomedzi te drziak pre male deticky. Tak som to chcela riesit tym pultikom a nech si tam robi co chce 🙂 ale teraz neviem ako to poriesit...
@bezaz
Tento tyden sme si ji taky pořídili a jsem s ni moc spokojena. Jen mám dotaz jestli používáte nekdo i ty popruhy k tomu. Malému je 9 měsíců a myslim si, že za chvilku si bude stoupat a chtít vystupovat 😀
@ranya teraz som to kukala, nedá iba tieto krajiny http://www.baby-walz.com/. My to máme pri hraniciach, v Heidenau je Babywalz, tak až budem v Čechách, tak sa tam kuknem osobne.
aka vysoka je tato stolicka, prosim Vas? resp. aky vysoky stol musi byt, aby sa stolicka dala zan zasunut?
uz som nasla info, ze je pre stoly vysoke 72-76cm
tie maminy, ktore mate tuto stolicku, mozete sa vyjadrit k tomuto videu, prosim vas?
https://www.youtube.com/watch?v=XJF7vD9nFrATiez ju uz mame asi sedem rokov a este ani jedna z bab ju nedokazali ju tak prevazit - a to ta starsia ju mala od 9mesiacov celkovo mi pripada akoby ta stolicka co pouzivaju v tom video bola omnoho lahsia ta nasaje dost tazka to by nedokazali tak odtlacit
Mame dve stolicky, pre kazde dieta jednu, pouzivame od 6-7 mesiacov. Pre mna lepsia stolicka pre dieta neexistuje. Ked pojdu do skoly, budeme ju pouzivat dalej aj k pisaciemu stolu. Je z masivu, neposkodi sa ani ked si sadne dospely. Lahko sa udrzuje v cistote, ked je dieta uz vacsie, ma slobotu samo si vyliezt a zliezt zo stolicky, stale je na urovni stola. Kupovali sme cez net, lebo som ju uz poznala.
Ahojte, vie niekto gde tuto stolicky da sa teraz objednat? potrebujeme ku Vianocam...dakujem!!!
K tomu hornemu videu.. K stoličkami stokke predávajú take plastové nasadky na nohy stoličky aby sa neprevracala, takze netreba šíriť paniku..
Ahojte, toto píšem pre tie čo váhajú nad kúpou tripp trapp v súčasnosti. Plastovè násadky - brzdy sa dodávajú už ku každej stoličke a sú samozrejme v cene. Stolička je na našom trhu pomerne drahá, ale po našej skúsenosti by som ju nemenila. Kupovali sme ju pred cca rokom aj s plast. nadstavcom pre malè deti. Má super pevnú konštrukciu a sedenie ( na rozdiel od iných) je pre dieťa pohdlnè. Čistenie je bezproblèmovè, po jedení ju treba pretrieť vechtíkom a bude stále ako nová. Teda ak máte podobnè dieťa, pri ktorom by sa hravo dalo vychovať ešte prasiatko zo zbytkov váľajúcich sa všade dookola miesta jedenia. ;) Vankúšik sme nakoniec nekupovali, lebo by aj tak neustále trčal opratý na šnúre. Nahradila som ho na začiatku klasickou plienkou.
Môj záver: VRELO TRIPP TRAPP ODPORÚČAM. (Porovnávala som ju s klasickou plastovou z modrožltèho škandinávskeho reťazca, našou starou drevenou, v ktorej som ešte aj ja jedávala svoje prvè kašičky a súčasnou verziou cosing. ) a samozrejme som na nej sedela aj ja a bola pohodlná 🙂 tak ak sa drobcovi niekedy znepáči, ja na nej budem rada sedávať.
kocky chcem ju kupit pre syna ako stolicku k pisaciem stolu ... prosim byva niekedy nan ne akcia napr. v Kika alebo v rakusku dakujem ya info....
ahojte, mám jednu stoličku tripp trapp original od Stokke na predaj, kupovana v nemecku...nedám na ňu dopustit, moj syn v nej sedel cca od 7mes. az doteraz, teraz ma 5 rokov, ale chcem ju predať, lebo sa ideme stahovať...tak ak by mal niekto záujem, pozrite moj inzerát, stolička je slivkovo modrá, a má aj podušky na suchý zips....inzerát je zatial bez fotky, tú doplnim večer
Googlim a googlim... neviete mi poradit, ci sa este vyraba stolicka Stokke Tripp Trapp v tej klasickej modrej farbe a kde by som ju zohnala? Na nete maju len v prevedeni Aqua Blue
nema niekto na predaj stolicku stokke??Popripade baby set so stolikom?
Baby, na tripp trappku býva často akcia na nemeckej web stránke www.windlen. de, posielajú I na slovensko http://www.windeln.de/stokke-tripp-trapp-classi...
@ivonka1990 mam 2 tieto stolicky - pre kazdeho syna. som s nimi velmi spokojna. su stabilne, prakticke, lahko sa cistia, daju sa prestavit a upravit podla veku. mozem len odporucit. 😉