Mile mamicky,
chcela by som vas poprosit o vas nazor k stolickam na jedenie. Mam takmer 6 mes. synceka, ktoreho o chvilu zacnem prikrmovat a uvazujem bud nad stolickou Ikea Antilop (precitala som si tu vela diskusii a vela mamiciek je s nou spokojnych) alebo ci radsej investovat do takej, ktora bude rast s dietatkom (Hauck Alpha). Viem, ze rastuca mu vydrzi dlhsie, ale na druhej strane, ked uz bude o nieco vacsi, napr. tych 5 rokov, to uz moze sediet aj na nasej "dospelackej" stolicke, no nie?
Dakujem za kazdy nazor 🙂
my mame rastucu a teraz ked dcera bude mat 6 rokov tak stolicka poputovala k pisaciemu stolu a neviem si vynachvalit ze sme ju kedysi kupili 😉 u nas vyuzita na 1000%, mame nejaku cesku, znacku si presne nepamatam...
rastuca stolicka ma zmysel ak planujes v buducnosti aj rastuci stol pre skolaka inak straca na svojej vyznamnej funkcnosti, uvazovala som nad rastucou nakoniec vyhrala obyc
@jamelia dakujem Ti, aj taku stolicku som uz pozerala, ale nakolko nas je vela pri stole (cez vikendy jedavame spolu so svokrovcami a aj starymi rodicmi, nakolko byvaju pri nas), takze kazda stolicka je vyuzita, cize skor by mi pomohla stolicka zvlast pre maleho. na cestovanie mu chcem urcit taky akoby potah na standardnu stolicku, do ktoreho ho uviazem ked budeme bud niekde vonku, prip. ked prideme k rodicom 🙂
mame takyto stol: https://www.modrykonik.sk/forum/skolak/rastuci-pisaci-stol-z-lidla/
nevidim dovod preco by mala ist len k rastucemu stolu...
Ahoj, ja som zo zaciatku krmila obe deti v takom hojdacom kresielku. Pri prvej dcere som ho dost vyuzila. Potom pri synovi som sa rozhodla pre zmenu 🙂 a kresielko sme vymenili za takuto stolicku http://www.najnakup.sk/Porovnaj_detske-stolicky... - je to velmi prakticke, zabera malo miesta, kedze je pripnuta o stolicku, da sa nastavit aj vyska sedenia a aj vzdialenost pultika od bruska. Dieta je v nej priputane. A ked potrebujes - mozes rychlo zobrat so sebou trebars na navstevu k rodicom, a pod. 🙂 som s nou maximalne spokojna. A to som ani nekupovala novu, ale za par eur pouzivanu a je uplne ok.