Poradte mi prosim, ci sa oplati dat cca 180e za stolicku CAM Instant. velmi sa mi paci to, ze je to stolicka aj lehatko v jednom a ze ked budeme mat druhe babo, tak ho mozem mat akoze v lehatku a pritom ho premiestnovat na kolieskach, lebo terajsieho drobca nosim v lehatku v rukach, ked ho beriem z izby do izby a niekedy uz nevladzem. hlavne toto sa mi na tej stolicke paci. Su aj ine dobre stolicky a lacnejsie, tak preto chcem vediet, ci nieje zbytocne kupovat tuto. Ak ju niektora mate, ste spokojne? oplatil sa dat za nu tolko? Dakujem
@bibistec no moj je v lehatku dost casto a hlavne je to pomoc aj premna, kym potrebujem napr umyt riad a pod....a kde sedeli deti, ked si ich krmila?davala si ich na stolicku alebo si ich drzala? drobec ma len 4mes, tak si neviem predstavit, ako inak mu davat prikrmy 🙂 a mame celkom dost velky dom, takze sa urcite zmesti 😉
@lambrett tak ja som dcerku mala na rukach ked som krmila sediert mi zacala az okolo 9 - 10 mesiacov cize davat ju skor do stolicky ani nemalo zmysel a potom tam byt nechcela vrieskala a driapala sa prec cize pre nas totalne nezmyslena vec to bola, ale zas ak ti je dieta rado v lehatku a mas na to aj dostatocny priestor tak vyskusaj v obchode ci sa mu bude pacit.
mne to pride ako total neprakticka blbost. ked uz sa ti tak paci najlepsie je chod do obchodu a vyskusaj ju s dietatom, ci sa v nej neboji doslova. moja dcera na lehatku vrieskala od hrozy. nepouzili sme v zivote ani v nom nesedela co sa tyka jedalenskej stolicky pouzili sme dokopy 5x tiez nechcela v nej sediet. a po dalsie toto treba dost umyvat je to polstrovane mozno umyvatelne ale tie vsetky zahyby no neviem, kvapkajuce stekajuce jedlo...a velkost. zmesti sa ti to do bytu? ak ano a aj tak ju chces tak kup len pouzivanim zistis ci ti bude vyhovovat ale mne to pride predrazene a neprakticke, moj nazor po mojich skusenostiach.