Stíha vaše bábätko vypiť zarábane mlieko alebo kašu alebo zjest prikrm KÝM JE TO EŠTE TEPLE? Mne sa to teda nepodarilo úplne všetko musim opäť ohrievať aj niekoľkokrát kým zje ...
Niekedy ano, niekedy nie. Pije cca 250ml, takze to trva, hlavne ked je vsetko ostatne zaujimavejsie. A vlazne/studene nevypije. Zohrievam max 1x. To mi nevadi. Vsak to je chvilocka
Prikrm zje aj studeny.
Nie, ani polievky nestiha teple a nezohrievam mu to zakaždým, väčšinou to ma izbovej teploty všetko
Stihali ako kedy. Jedlo som prihrievala, resp. sme potom kupili termomisku, kde sa napustila dovnutra horuca voda a udrziavala to teple aj tristvrte hodinu.
Ale mlieko som zarobila teple, a ak nestihali, dobumbali ho aj vlazne.
Mlieko vždy stihne teplé vypiť, jedlo dojeda studené, nebudem to chodiť 3x ohrievať.
Teplé mlieko aj kašu dcéra vyplúvala, vypila jedine izbovej teploty
Na príkrm som mala termo tanierik - udržak jedlo teplé aj 30 minút
Mlieko stihal vypit ale prikrm nie a nezohrievala som.
Asi od 1 roku som prestala ohrievat aj mlieko a ma to stale len izbovej teploty.
Teraz ma 2.5 roka a najradsej ma jedlo studene priamo z chladnicky... normalne aj perkelt a ine jedla s omackou Nechapem. Mozno je to preto ze je leto. Neriesim. Dam mu ake chce.
Urcite by som nechodila mlieko ani prikrmy ohrievat. Ono je to vlastne prospesne ak sa dieta nauci jest jedlo izbovej teploty. Lebo ak sa nauci len na teple a budete niekde mimo, kde sa neda zohriat, bude odmietat jest.
nas asi je extremne rychlo ale stiha, minimalne kym su vlazne a ked tie posledne lyzicky uz ma studene, tak mu to rozhodne neutekam zohrievat, zje studene a UM napr. v noci alebo ked niekde sme zarabam do vody izbovej teploty