Ahojte, chcem sa poradiť so skúsenými mamičkami. Dnes som si kúpila v Tescu sterilizator do mikrovlnky bol v akcii tak som neodolala, ale doma som čítala, že na sterilizáciu treba pridať do vody sterilizačné tabletky, čo je chémia, a mne sa to moc nepozdáva. Nemáte s tým nejaké skúsenosti? Treba ich tam dávať, či stačí aj len studená voda? Za každú radu budem vďačná. Ďakujem
a ty si ho mala? No ja si tiež myslím, však tam bude vlastno prúdiť tá para a tá to sterilizuje, nemám pravdu? Však keď sa vyvára vo vode, tak tiež len v čistej, nie?
ja ho mam a som spokojna. ja tam mam napisane, ze bud sa to sterilizuje v mikrovlnke za tepla po pridani 2 dc vody alebo za studena s tabletkami
Aha, takže to je ako na výber? Že bud tam dám len vodu a šup do mikrovlnky, alebo vodu a tebletky a nedám to do mikrovlnky. Dobre som pochopila? Ďakujem veľmi pekne 🙂
ano. ja tam davam 2 dc vody a do mikrovlnky na 8 minut. ale mam aj tie tabletky. s tymi som este nesterilizovala, lebo sa mi to nezda. tie sa daju rozpustit do vody a vsetko sa tam namoci - asi.
No hej tie tabletky tak fungujú, že sa to tam má namočiť, mne sa nepáči, že na tých tabletkách je napísané, že nebezpečné pri prehltnutí, tak ako do toho môžem namočiť flašku pre novorodenca?! Ale tak si ma ukludnila že to funguje aj tak že len čistá voda a šup do mikrovlnky 🙂 tak to budem používať aj ja.
ahojte a kolko stal ten sterilizator a ako vyzera? tj aby som ho spoznala 😅 v obchode
Ja mám litaf na státie a zatiaľ som spokojná.
takže sorry, moja odpoved nepatrila sem
Ak mas mikrovlnku do 850W tak nalej 200ml vody a na 8min zapni na plny vykon, ak mas vyssi vykon mikrovlnky tak staci 5min. Ja ho tiez mam, ale bohuzial sa mi zvlnil vrchnak a uz neviem sterilizator dostat do mikrovlnky ☹ takze idem kupovat od Aventu. Nastastie ho jedna kocka ponuka za 20eur- novy.
no podľa mňa už stačí fakt, že budeš sterilizovať v mikrovlnke