Dievčatá uvažujete alebo prípadne používate tento sterilizátor fliaš Avent? Ste spokojné? Alebo prípadne ako inak sterilizujete fľaštičky, cumlíky a odsávačky? Ďakujem 🙂
ja mam tiez,ten do mikrovlnky a je skvely,za 6min. mam vysterilizovanych 6 flias+cumliky,flasky na caj atd, mam dvojcata a tam nebol cas vyvarat,teraz ho vyuzivam pri malej a som strasne rada,ze ma nan drahy nahovoril,oplati sa 🙂
Aventovy je super tiež odporučam ;) oplati sa kupiť ho.
Mame Avent do mikrovlnky a je super, zmestia sa don aj vacsie sklenene flasky Nuk 🙂.
Aj ja mozem len odporucat, super pomocnik!
Aj ja som mala tento sterilizator a bola som spokojna...ako som umyvala, tak som davala rovno do sterilizatora a ked bol plny, tak som zapla. Pohodlne, prakticke, rychle.
Kym som ho nemala, hadzala som veci do rychlovarnej konvice ;)
Aj ja mam ten do mikrovlnky a super vec fakt 🙂
JA SOM MALA TEN PARNY, NIE DO MIKROVLNKY, A ODPORUCAM, USETRI KOPEC SASU, JA SOM TAM DAVALA STERILIZOVAT VSETKO, OD FLIAS, CUMLOV, LYZICKY, ...NO OZAJ SUPER VEC, SKUS KUPIT POUZITY , NEUVIDIS ROZDIEL OD NOVEHO, FUNGUJE STALE ROVNAKO 🙂
Ahojte, viete mi poradit aky je rozdiel medzi sterilizatormi do mikrovlnky a tymi parnymi? Neskodia vlny v mikrovlnke nejako? Dakujem
ahojte, zmestia sa do parneho sterilizatora Avent aj flasky znacky Mam?
ahoj, švagrinká má ten do mikrovlnky a je max spokojná