Maminy ktoré máte ohrievačku ako ste spokojné? Ono mliečko zarobené nemá byť vonku len 2 hodiny a potom ho treba vyliať? Do akej doby sa to dá ohriať?
@katkas1979 na akom principe funguje ten ohrievac? ako funguje ten termostat? za kolko ohreje povedzme 100 ml mlieka z chladnicky?
http://shop.babetkovo.sk/index.php/vyber-podla-znacky/canpol-babies-lovi/ohrievac-na-vsetky-typy-flias-lovi.html
Funguje asi tak ako je popísané v tom tvojom odkaze 🙂
Treba tam z času na čas doliať vodu - lebo tým ohrievaním sa odparuje, robí sa tam po istom čase aj vodný kameň, ktorý ja odstraňujem tak, že keď vyváram kanvicu, tak tam nalejem tú vodu a potom to len čistou vodou vypláchnem.
Čo sa týka ohrievania - nie sú tam vyznačené stupne, len tri guličky, ktoré by mali znázorňovať intenzitu ohrievania. My to väčšinou dávame na to maximum, ale pravdupovediac som to nikdy nestopovala. Proste chytím fľašu a nastriekaním na zápästie viem, či je už mliečko teplé alebo nie. To si potom už ľahko odsleduješ, koľko Ti bude stačiť mlieko ohrievať. Myslím, že to už je najmenej. Toto Ti fakt presne nepoviem.
@mamina2111 podla mna je to hlupost , ja som ho kupila a po par pouzitiach zabalila.. po roku v skrini predala... ale tak ked niekto nevie ako na to a boji sa tak to mozno pomoze... ja mam rychlovarnu kanvicu s nastavenim teploty, zohreje vodu na kolko potrebujem a mozem hned robit mlieko a nie cakat kym sa zohreje.. ale samozrejme netyka sa to materskeho mlieka 🙂) ak sa bude dokrmovat materskym mliekom z flase, tak by to mohlo velmi pomoct...
Dobrý deň,
taká ohrievačka má hlavne zmysel, pokiaľ je prenosná, to znamená hocikde v aute, alebo univerzálna, doma pomôže a vonku je nutná..... pozri:
https://www.modrykonik.sk/shopy/dojcenske-potre...
https://www.modrykonik.sk/shopy/ine-detske/t1y5...
Viete mi poradit ohrievacku mlieka ktoru mozem pouzit aj do zasuvky na 12 V autozapalovaca aj do klasickej zasuvky?
@mamina2111 Ahoj, rad by som ti dal do pozornosti YOOMI flasticku. V nej sa nachdadza specialny ohrievac, ktory sa nabije varenim. Potom po vychladnuti je pripraveny na pouzitie. Je sucastou flasky, takze flasku s mlieckom a ohrievacom mas pripravenu. Pred pouzitim sa aktivuje take tlacitko a do 60 sekund je mliecko pripravene pre dietatko.
My sme to objavili v Anglicku a tak sme boli spokojni, ze sme to priniesli aj na Slovensko. Je to novinka, takze vela ludi o tom nevie 🙂. Verim, ze pomoze, lebo presne na toto je ako stvoreny 🙂
Skus yoomi.....
Ahoj, ja mám doma ohrievač fliaš. Synček má už 2 roky a využívame ju denno-denne a som maximálne spokojná. Najprv som ohrievala materské mlieko, nakoľko som si musela odsávať a skladovať v chladničke, takže ho bolo treba zohriať, neskôr som si ohrievala prevarenú vodu na Nutrilon, Sunar, potom už aj čajíky. No a využívame ju dodnes, keď prihrievame malému čaj alebo mu robíme mliečko - teraz už pije 5-dňové. My máme LOVI značku od výrobcu Canpol babies a k tomu bola aj mištička a dve umelé lyžičky. Čo sme využívali pri ohrievaní príkrmov. Ale to asi každý ohrievač má takúto "výbavu". Pre mňa je to veľký pomocník. Určite lepšie ako ohrievanie v mikrovlnke, ja som nikdy malému mlieko neohrievala v mikrovlnke. Tak snáď Ti môj názor pomôže rozhodnúť sa.