...budem vdacna za akukolvek odpoved,dnes sme ho kupili a ideme otestovat...viac info o nasom probleme je v mojom fotoblogu
...pisu,ze "mlieko je zvlast vhodne pre ludi trpiacich laktozovou intoleranciou"
ano mam skusenosť,syn pije, ale väčšinou kupujeme rakuske so Sparu alebo v kauflande Lactazan či ako sa vola,a le to stoji až 2,7 € liter, ale ak niesu dostať tak pije aj toto, chutovo je lepšie než to Rajo, ale najsamlepšie na chut su z rakuska, inak kupujeme aj bezlaktozove vyrobky ktore maju v Bille alebo tera už aj v kauflande od firmy Minus L
Áno, mám skúsenosti. Ale nepochopila som, čo chceš vedieť...
U mojej je to tak, že občas to mlieko môže a občas nie. Striedajú sa obdobia.
Nájdu sa aj mlieka, ktoré majú ešte nižší obsah laktózy, tie mi kupuje kamoška v Rakúsku - ale netrúfnem si to dať do súvisu. Toto má tuším 0,1% rovnako ako Rajo bezlaktózové a to by mala tolerovať väčšina pacientov s laktózovou intoleranciou. V Rakúsku nájdeš s 0,1 alebo s 0,01% laktózy.
Pozerám, že už Tvoja mala 3 roky - môžeš skúsiť aj kvapky Lactazan, dostaneš v lekárni bez predpisu za cca 10 eur a sama si doma vyrobíš mlieko so zníženým obsahom laktózy. To využívam najmä preto, že si môžem urobiť aj plnotučné, alebo menšie množstvo čerstvého mliečka, aj šľahačku som tak robila... 🙂