Dobrý deň mamičky
Chcem sa opýtať na vaše skúsenosti s touto značkou príkrmov. Je pre mna narocne dostať sa ku skutočne kvalitnej domacej zelenine/ovociu, supermarketovej zelenine moc nedôverujem príde mi plna postrekov a chemikalii a doma nemám záhradku kde by som si mohla niečo dopestovať.
Ja som davala aj dcere aj synovi a boli sme spokojni, hipp ma pre deti asi najlepsiu chut ale kupovali sme aj tie bio z dm
My kupujeme hippy brokolicu, malej veľmi chuti. Ovocné robím sama, ale keď niečo, kupujem z DM bio. Úvodim co z tých zeleninových cez zimu skúsim.
Skus objednat zeleninu od debnickarov alebo zeleninari. Ked mam domacu zeleninu narobim prikrmy a malej zamrazim, ked nemam tiez sa priklanam k tvojmu nazoru, ze radsej jej dam kupovany bio prikrm ako zeleninu prehnojenu z holandskeho sklennika. Cize ked nemam zeleninu z obereneho zdroja kludne jej dam hipp alebo ako baby pisu z DM bio su tiez fajn. Rovnako to robim aj s maskom, kupim kvalitne maso, uvarim, roznixujem a dam zamrazit do formiciek na lad (napr v pepcu maju super so silikonovym dnom a vrchnakom), potom ked varim prikrm iba supnem 2-3 kocky.
Ja kupujem len hipp ale len ovocné zeleninové robím