Skúsenosti s keramickou panvicou

slavicek5
5. aug 2014

Naši obľubujú palacinky, aj dnes som sa ich snažila pripraviť na obed, ale tá moja teflonová je už nepoužiteľná ☹ Chcela by som si kúpiť novú, len čisto na palacinky a preto uvažujem nad keramickou. Máte s ňou skúsenosti? Alebo poznáte niečo lepšie?

sissy27
5. aug 2014

@slavicek5 ja mám práve tú na palacinky keramickú a je v pohode... Ale žeby to bol nejaký zázrak, to nemôžem povedať, spravím na nej palacinky presne tak isto ako na hocijakej inej... Ale vyhovuje mi že je ľahšia a má nižšie okraje ako klasická... Ale či teflon alebo keramika - pre mňa a moje palacinky v tom rozdiel nie je 😉 a umývať tiež treba obe 😀

mizu89
5. aug 2014

@slavicek5 ja mam doma obe aj teflon Tefal a aj keramicku na oboch sami dobre robi ci su to palacinky alebo nieco ine.Obe su dobre keramicku som kupovala v kauflande ked bola za 10€ a priemer asi 24 ale som s nou spokojna dakedy aj lacnejsie veci su dobre tak ako tie za ktore musis vysolit nemale peniaze. 🙂

gretka2
5. aug 2014

Urcite si nekupuj keramicku panvicu od Tescomy 😠 Akurat vcera som ju akoro hodila do kosa. Mam ju asi rok, ale napriek tomu, ze so sa jej kovom nedotkla, iba drevenou vareskou, je doskriabana a ked som chcela urobit volske oka, tak sa mi prilepili 😒 , tak som vybrala staru teflonku, a islo to easy.

ichbinich
5. aug 2014

@slavicek5:
Ja som si na palacinky kupila vyslovene palacinkovu panvicu 😉 Myslim Fissler a je teflonova. Pouzivam ju fakt iba na palacinky a niekedy na volske oka a je super.

Keramicku nemam ziadnu, teda ani skusenosti.
Inak mam drahe znackove WMF teflonove a inak protilepive a po par rokoch sa vsetko na ne lepi jak slak. Musime im to ist otrieskat o hlavu do obchodu... Jedna panvica 100€ a fakt som sa o ne starala, iba umelohmotne a drevene varechy, umyvanie iba v rukach, nevideli drsnu stranu hubky, ani len Cif, a lepia sa...
Takze sama neviem, co si mam kupit. Najlacnejsie nie, tie iba tancuju a trva vecnost, kym sa zohreju. Ale ani tie drahe WMF uz asi nie, kedze su po par rokoch znicene...

tenerifka
5. aug 2014

Minuly rok som si naraz kupila 2 panvice s keramickym povrchom a jednu s kamennym povrchom(vsetky na indukciu). Zhodou okolnosti som najviac pouzivala tu kamennu, a tu mam aj doteraz, nema ani skrabanec a je perfektna na vajicka, palacinky a vlastne na vseetko, tie keramicke zacali po par mesiacoch prilepovat jedlo a po case mali aj skrkance. Tak som sa ich zbavila a prikupila malu a velku s kamennym povrchom. Mozno su o nieco drahsie, ale naozaj su to najlepsie panvice, ktore som doteraz mala moznost vyskusat

http://tiendas.mediamarkt.es/p/sarten-restform-...

anitra11
6. aug 2014

mám aj keramickú, aj teflónovú, zatiaľ na keramickej sa mi robí lepšie, ale tiež musíš dodržiavať pravidlá ako pri teflónke, t.z. nemôžeš používať ostré, kovové, alebo nejaké iné podobné náradia pri miešaní, otáčaní ... ale ináč celkom ok.

katuskaqz
12. aug 2014

aj ja som podľahla módnemu trendu a kúpila som si keramickú panvicu - je perfektná, nielen palacinky sa na nej robia výborne... len pozor na škrabance, tak ako vraví @anitra11 treba používať len drevené alebo teflónové pomôcky, keď sa ti poškriabe povrch, bude ti pripaľovať

ja mám túto: http://www.pekna-domacnost.sk/kuchyna/panvice/p..., segra pre zmenu kupovala túto: http://eshop.tescoma.sk/varenie/panvice-a-pokri...

slavicek5
autor
30. sep 2014

Ďakujem krásne za rady, ja som si kúpila od tescomy, ale to bolo na lievance, čo sa 4 naraz spravia a musím povedať nadávam hrozne. Veď to sa mi pripaľuje a zas nechcem tam dávať pol litra oleja. Chystám sa v najbližšej dobe kúpiť si tú keramickú a hneď ju aj vyskúšam. 😵

zenicky
12. jan 2021

Katuskagz máte skúsenosti zo stránkou pekná domácnosť? Chcela by som odtiaľ objednať len som nenašla recenzie ...Dakujem

zenicky
28. jan 2021

@katuskaqz Dobry den chcem sa spytat ako ste bola spokonna zo strankou pekna domacnost rada by som odtialnobjednala nejake veci len som nikde nenansla recenzie ..Dakujem