Sklenená fľaška pre bábätko. Kde ju kúpiť?

stanca22
26. jan 2011

Dá sa ešte kúpiť napríklad v lekárni sklenenú fľašku, kojeneckú pre miminko, na mlieko, či čajík? Počula som že sa už také nevyrábajú iba plastové, tak neviem ... Preto sa pýtam 😉 Díky za odpovede 🙂

anelehka
26. jan 2011

nas maly mal sklenenu,kupila som v lekarni 🙂

juliagregor
26. jan 2011

v lekárni, v DMke, v 101...su male 125 ml, alebo veľké 250 ml
ja mám len sklenené fľaše

lulu19
26. jan 2011

ano aj v tescu maju aj v dm aj 101 a najlepsie v lekarni aj ja som take kupila

mau
26. jan 2011

firma Nuk vyrába sklenené fľaše 😉

evickapooh
26. jan 2011

v 101 drogeriach

nika251
26. jan 2011

Tesco

lagoonka
26. jan 2011

Jasné :o) Aj v DM aj v lekárňach

anjelicek26
26. jan 2011

kupit kupis, u nas ich maju este v kazdom obchode s detskym tovarom. Len mne sa par krat ich podarilo tak zatiahnut, ze som ich uz neotvorila a musela ich vyhodit + su velmi tazke, kym si babo udrzi flasu samo to riadne potrva. A to, ze sa flasa pri pade dolu skoro na 100% roztrieska tiez stoji za uvahu. A deti hadzu na zem veci velmi rady... Ja radsej menim plastove...

ginger_fox
26. jan 2011

Jasne, ja som v Tescu kupovala pred porodom, lebo som chcela mat pre istotu jednu sklenenu doma a bez vseliakych trapnych farebnych obrazkov 😀

malinovka333
26. jan 2011

čoby sa nevyrábali,v tescu,kaufland,dm,obchod s detskými vecami všade ich majú,lebo to zasa ide do módy čo som niekde čítala

babatko88
26. jan 2011

všade ich kúpiš, to kde si počula takú hlúposť??? všade kde predávajú veci pre bábätká ich kúpiš, nechodíš do obchodov!? veď aj v tescu, dm, kauflande, všade ich majú, aké len chceš...

stanislavao
26. jan 2011

Vsetky flasky treba vyvarit a dudliky tiez. dudliky aj na flasky a aj na dudlanie dudliky by sa mali vyvarat. sklenene flasky maju bezne v kazdom obchode. vyvarat treba aj v priebehu pouzivania a kazdych 6-8 tyzdnov by sa dudliky mali menit. ja menim asi kazde 3 mesiace. dudliky su podla veku dietata, rozne dierky, rozne velkosti a na mliecko ine, na cajik ine a na kasu ine. treba v obchode popozerat, opytat sa, alebo aj v lekarnach to maju.

ivett1
26. jan 2011

...v lekárni, drogérii, obchodoch s detským tovarom...prečo by sa nevyrábali?...

mirinka7
26. jan 2011

No ja co som videla flase v detskych obchodoch, tak boli fakt iba plastove 😒 Ale dobre vediet, ze sa daju zohnat aj sklenene 🙂 Minule bolo v spravach, ze plastove skodia.

usiko
26. jan 2011

jasne,aj ja pouzivam sklenene flasky...nie su sice take dobre ako boli za komancov, ale aj taku mam este jednu...inak aj v lekarnach su aj sklenene flase...ja ich pouzivam,lebo su hygienickejsie ako plastove..... 🙂 ja mam jednu este co bola za komancov a potom od canpol babies.....

majka35
26. jan 2011

chicco fľaše

napr. chicco.sk
babetkovo.sk

gumimaci
26. jan 2011

ano kupis, skoro vo vsetkych obchodoch s detskym tovarom 😉

dara76
26. jan 2011

Tak ako kocky pisu, daju sa kupit. A jednu nepouzitu mam v bazariku, keby si mala zaujem 🙂

briketa
26. jan 2011

Napr. Evenflo vyraba aj sklene.
Mozes kludne pouzivat aj plastove, ked maju oznacenie bez BPA.

titulienka
26. jan 2011

urcite Tesco a DM drogeria 😉

myuska
26. júl 2014

ani v tescu ani v dm nemaju, v 101 mali len simax sklenenu, vsetko plast
neviem neviem, tato moda sa zial asi neujala ja si idem teraz cez net kupit nejaku

natali.83
26. júl 2014

Nám sa jedna raz nečakane rozbila a keďže malá pila iba z nej, mala som obavu. Ale manžel kúpil na prvý šup v DM, sklenená Aventka je to (natural). Myslím, že by nemal byť problém, ale možno ako kde a kedy. 🙂

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1234lubka
27. júl 2014

hocikde...ajv bille som videla...tescu...na nete 🙂

kocurikova1
8. aug 2014

Este sa daju kupit myslim ze som ich videla v DM alebo kup flause bez BPA, Take ma avent, alebo yoomi.