Šampióny, hliva a ich jedenie deťmi

juranka
19. mar 2012

Ahojte, chcem sa spytat preco sa davaju detom huby (myslim sampinony alebo hliva) az po 3 rokoch? keby som uvarila sampinonovu polievku, mozem dat rocnej dcere aspon ten vyvar? je to kvoli tomu, ze su hriby tazko stravitelne alebo je to kvoli niecomu inemu? dakujem

juranka
autor
19. mar 2012

@tynamartina dakujem, precitala so si 🙂 tak radsej nedam malej ani ten vyvar...pre istotu

severankasr
19. mar 2012

davam hlivy aj sampinony od dvoch rokov, ziadna reakcia a chuti jej to. sampinony iba cerstve, hlivu aj dopestujeme, ak nie, tak samozrejme cerstvu.

azarijka
19. mar 2012

@juranka hliva a sampiony su jedine z hub ktore sa mozu davat od 1roka, som to niekde citala netusim kde 🙂 neda sa riadit clankami jeden pise tak druhy tak.....
sampiony obcas mame s kuracim masom, a davam ich aj dcerke, pre mna ale vacsi vyznam ma hliva ustricova kedze je velmi zdrava a posilnuje imunitu (Hlivacik aj Imunoglukan su z hlivy), takze sa snazim robievat hlivovu polievku aspon dva krat do mesiaca.

juranka
autor
19. mar 2012

@azarijka a tiez si davala detom od 1. roku?

azarijka
19. mar 2012

@juranka nepamatam sa kedy som presne prvy krat dala, pred rokom urcite nie.... nejak v 12-13 mesiacoch 🙂