Ake rybie maso mozem dat uz rok aj pol rocnemu dietatu?
dávala som akékoľvek ...kapra, lososa, sumčeka afrického atď...len som veľmi pozorne prezrela, aby neostala v mäse ani najmenšia kosť
@alinka183 Tak pre 6 mesacne, alebo pre 1,5 rocne? Lebo 6 mesacnemu dietatu by som ziadne maso nedavala, tam sa zacina so zeleninou, maso je neskor, ak 1.5 rocne, tak tam uz je to jedno, jedine dat pozor na kosti.
6 mesacne dieta ma 90% stravy mlieko a zvysok je nejaka zelenina, kasa, ziadne maso, ryby az v 10 mesiacoch, nie sme zrovna pobrezna krajina...
@anjelicek26 my sme pobrezna, a tiez sa u nas neodporucaju ryby pred 10.mesiacom.
@alinka183 pre polrocne ziadne, pre 1 a pol rocne hocijaku rybu bez kosti, zameraj sa na morske biele ryby (ziadny tuniak, zralok, mecun)
@alinka183 tak to radsej nie, lepsie ziadna. Pangasius je riecna ryba, z chovu, vacsinou sa chova v Azijskych krajinach. Nema ziadny obsah jodu, ale tym, ze tieto chovy nie su velmi kontrolovane, moze obsahovat rozne neziaduce latky. Pozri si o chove clanky na nete, prip.videa na Youtube a urob si vlastny nazor.
Z tych dostupnych ryb na Sk mozes dat tresku, prazmu, lososa...najlepsie z lovu
Akékoľvek masko kde nie sú kosti a kostičky. Ha som robila file, lososa, samčeka na masle a malo to úspech