Rybie filé pre 11-mesačné dieťa

sonda777
13. aug 2024

Ahojte. Mamičky strašne sa bojím dávať dieťaťu ryby s kosťami. Sedávala som nad nimi 2 hodiny ako som ich zbavovala kosti. A keď som aj po mixovani bez kosti našla kostičku zanevrela som. Chcem sa spýtať môžem môjmu 11.mesacnemu dať aj obyčajne rybie filé? Môj názor je že ano. Predsa už sa musí zoznamovať zo všetkým okrem samozrejme hribou,morských plodov. Apod

vero13
13. aug 2024

@sonda777 ja som sa pýtala na poradni, doktorka povedala že áno nech sa zoznamuje už

vero13
13. aug 2024

@sonda777 A dokonca to mojej malinkej veľmi chutí

diewcatqoo
13. aug 2024

Jasne, kludne daj, ak chces. Ale ja napr. vo file nemam moc doveru. Nedavam to ani 7 rocnemu dietatu, ani to doma vobec nekupujeme, mame radi cerstve ryby. Ale ak kupis kvalitne, myslim, ze by nemal byt problem.

maris5
13. aug 2024

@sonda777 aj v rybom file sa najde kost. V skolke sa stalo, ze chlapcovi uviazla v hrdle a ucitelky cakali kym si mama pride po chlapca a az ona isla s nim na pohotovost. Po tomto zacali aj ribie file mliet.

Ja som davala ryby, ktore maju malo kosti sumcek africky, ostriez nilsky... ked tu rybu rozdelis, vyberies chrbtovu kost a vyberies ciste masko, tak nebude kost. Maso sa rozdeluje po pasikoch, tam vidis ci je kost alebo nie.

123el123
13. aug 2024

Ja kupujem detske file v Jednote..sice drahe jak fras ale kosticku som este nenasla 😁

vero13
13. aug 2024

@123el123 hej presne to kupujeme aj my