Ahojte, ktorú rybu odporúčate pre 15mesačné dieťa? Kúpila som tilapiu a teraz čítam, že aká je nezdravá 😕
Dávam lososa, pstruha, jesetera, aljassku tresku.
Aké ryby si dávala doteraz?
Najlepšie domáce kapra, sumca, sumček
z morských asi losos
Ideálne čerstvé alebo chladené, nie mrazené
Sumcek africky 🙂
Samček africký;)
Uprimne, pokial kupujes rybu z chovu, tak je to uplne jedno, ci je to tilapia, losos, treska a pod....a teda vzhladom na nase moznosti, pokial nedavas sladkovodnu od overeneho znameho rybara, tak budu vsetky ryby nezdrave, asi ako kuracie, ci bravcove kupovane vo velkoobchodoch 🤷, takze asi tak 😁.
@oceanahory áno, presne tak ako píšeš. Aj o chove lososa som čítala a teda ostala som dosť zaskočená. Človek si myslí, že kupuje zdravú rybu a pokiaľ je z chovu, tak sa radšej takej rybe vyhnúť oblúkom 😕
@patka06 manžel je rybár, tak sme mali pstruhov, ale už nemáme, tak mi pani v obchode poradila Tilapiu, že všetci kupujú 🤣
Presne 🫤, ja som to tiez jednoho casu velmi riesila, ale jednoducho som to vzdala. Ja nie som velmi masova, ale ryby a morske plody zboznujem a teda kupit nieco fakt kvalitne je naozaj nemozne...
Takze aktualne kupim aj tu tilapiu 🫣😁.
@ariannazara Samček africký, to môže byť zaujímavý exemplár 😎🤣.
Samozrejme je mi jasne, že sa jedná o preklep, len mi to nedalo...pobavilo 😁👍.
Ďakujem za tipy, skúsim toho sumčeka afrického, ale teda z chovu v Handlovej ( nie zo zahraničia)
Losos,pstruh,zubáč
@oceanahory 😂😂😂😂 aha hahahaha ani som si to neuvedomila🤣🤣🤣
Losos, pstruh, vlk, ale kľudne aj chudé mäso z kapra