Mohla by som poprosit o radu? Mala som zamrazeneho domaceho zajaca. Rozmrazilasom ho,uvarila,rozmixovala a zamrazila do misiek. Nebude tomu nic,ked to rozmazim a dam malej ma 6,5 mesiaca. Mam len na 2x asi,tak toho nemam vela,ale 1 davka je asi na 2 dni. Co si myslite,moze tomu byt nieco? Este som nemrazila uvarene jedlo. Dakujem za kazdu radu
Nic tomu nebude. Ja som tiez tak robila,uvarila kuracie prsia, a nadavkovaka do viacerych misiek a postupne som ich vyberala, rozmrazila, ohriala a bolo.
Aj ja som tak robila, presne zajaca, nič mu nie je, ale používam len v deň rozmrazenia pre 8mesacneho
dakujem
Zamrazit uverene je v pohode. Nemalo by sa znova zamrazovat uz raz rozmrazene bez varenia
Za mňa určite nie .. snáď si dieťa zaslúži čerstvú potravu, nie ???
@klaudia_kaja no ja si teda neviem predstavit kazdy druhy, treti den kupovat maso, kvoli par gramom pre maleho... a zvysok co, ja napr. casto maso doma nechystam, max. v nedelu, v sobotu sem tam, a pocas bezneho tyzdna niekedy vobec, inokedy raz...
rozmrazene surove maso sa ma tepelne spracovat do 24h od rozmrazenia.. tepelne spracovane maso mozes znova zamrazit a pouzit neskor..
zamrazovat dva krat nesmies len v nezmenenom stave, cize nemozes 2x zrazit surove maso, alebo 2x zamrazit spracovane maso, ci ine jedlo..
Absolutne to.u nic nebude.
Ja vzdy varim viac a led odjeme,rozdelim na pircie uz aj s prilohou a mrazim.niekedy to zak dobre padne vybrat nieco hotove a len prihriat.
Dnes napr.madarsky gulas s knedlou a fazulovu polievku😉
inak - ja som to poriesila tak, ze som kupila maso, cestve, hned surove som ho ocistila, pokrajala na mensie kusky a take surove som to dala zamrazit do silikonovej formy, a teraz len rano vyberiem kocku masa, akurat do obeda rozmrzne, dam varit do vody a primixujem do obeda
(do silikonovej formy na lad)
A prosim Vas,ake mate skusenosti s mrazenim pomixovanej stravy?