Ročný syn odmieta tekutiny

20. aug 2024

Maminky prosím Vás, syn má 1 rok a odmieta mi mlieko, nechce piť ani vodu. Skúšam aj čaj ale žiadna sláva. Aj Vaše detičky málo pijú? Poraďte prosím ako dostať do neho nejaké tekutiny. Inak s papaním nemá problém. Snažím sa mu robiť také redšie jedlá aby mal aj nejaké tekutiny v tele. Ďakujem za rady ;)

pribinak
20. aug 2024

Ovocie napr melón hruška hrozno nektarinka v tom je dosť tekutín

luccija
20. aug 2024

Zriedeny džús?je dosť teplo niečo by mal piť.Alebo z hippu tie odstavené jablka

lucia13022023
20. aug 2024

U nás fungovala zmena fľašky. Skúšala som xy druhov fliaš až mu sadla fľaška so slamkou liewood a od vtedy pije vodu, denne aj 5 fliaš. A už mu je jedno z čoho pije. Ma 1,5r a tuto fľašku som mu kúpila v januári čiže mal skoro rok.

kratucka
20. aug 2024

Mali sme podobny problem a najhorsie to bolo takto v teple. Nejake ovocne stavy? Alebo vodnate ovocie vyskusaj, aj v polievke je koniec koncov voda.

sfinks
20. aug 2024

zober si striekacku - napriklad aj tu co davaju k sirup paralenu alebo nurofenu a nataihni do neho tekutinu a daj mu to do ust a pomalicky strekni - ukaz mu to ako hru, ze musia potiahnut a spravi to cmuk - zapaci sa mu to a bude to pit, robi mto tak, ked ma mdieta chore a odmieta tekutiny ... ani nevie ako vypije 1-2dcl vody - nuz pravda je to na psychytiatriu naberat vodu po 5-10 ml ale tak too sa mi osvedcilo ...

lienka_anulienka
20. aug 2024

Skúšala som rôzne fľaše až kým sa nenaučil piť z jednej na sosacik.