Ročný syn nechce papať normálnu stravu

majulienka13
20. sep 2012

Ahojte mam 1rocneho syna kt. nechce jest normalnu stravu tj. obedy. a aj ovocie od neho len natlacim porade co robit ☹ ( z mliekom a kasami nema problem )

kristina39
20. sep 2012

ahoj my mame prave opacny problem...mne papa vsetko ale mlieko ani kase mi nechce....takze ja mu davam mliecne vyrobky tj pudingy jogurty a tak...to si neskusala?? a obedy mi zje ako kedy sa mu chce niekedy plnu misku a este aj pyta inokedy zje ledva 1 lyzicku...a odkedy mu davas taketo prikrmy?

majulienka13
autor
20. sep 2012

cca od pol roka mu davam prikrmy ale to my vtedy jedol normalne lem asi tak mesiac dva dozadu sa to zhorsilo :( uz som skusala aj vyhladovat- davala som mu cez den len mlieko a vecer aj kasu pomohlo to asi len na dva dni a potom znovu prestal jest- vseko od seba odstrkuje. jogury som mu este neskusala my sme mali len vcera rok 🙂

drabantovazuzana
20. sep 2012

od roka sa detičkám môže dávať Pikovit sirup na zlepšenie trávenia a chuti do jedla... Ja mám s mojou dcérou podobné trápenie už 1,5 roka, ale tak raz za 3 mesiace využívame Pikovit a chuť do jedla sa jej výrazne zlepší... Skús, je voľnopredajný 🙂

paja07
1. nov 2012

aj moja mala je presne taká istá (coskoro bude mat rocik). Málokedy spapá niečo čo navarím, ale myslím si, že netreba sa nad tým tak stresovať. Znížená chuť môže byť spôsobená u detičiek aj ked im idú zúbky. Ja jej každý deň ponúknem niečo varené, ale vacsinou mi spapa iba polievocku co najcastejsie varime v nedelu - vývar. A ked mi nepapa tak to skusam nahradit aspon cerstvym ovocim -banan, jablko,... alebo ovocnu presnidavku. Jogurty dávame tiež -tie má rada (Pribinacik, Coopacik, Milacik,.. ) Ako hovorím ja si z toho velku hlavu nerobím, sestra ma 2- rocnu dcerku, ktora bola taká istá a sama sa pekne časom rozpapala 🙂 tak sa držte