Ahojte mam 1rocneho syna kt. nechce jest normalnu stravu tj. obedy. a aj ovocie od neho len natlacim porade co robit ☹ ( z mliekom a kasami nema problem )
cca od pol roka mu davam prikrmy ale to my vtedy jedol normalne lem asi tak mesiac dva dozadu sa to zhorsilo :( uz som skusala aj vyhladovat- davala som mu cez den len mlieko a vecer aj kasu pomohlo to asi len na dva dni a potom znovu prestal jest- vseko od seba odstrkuje. jogury som mu este neskusala my sme mali len vcera rok 🙂
od roka sa detičkám môže dávať Pikovit sirup na zlepšenie trávenia a chuti do jedla... Ja mám s mojou dcérou podobné trápenie už 1,5 roka, ale tak raz za 3 mesiace využívame Pikovit a chuť do jedla sa jej výrazne zlepší... Skús, je voľnopredajný 🙂
aj moja mala je presne taká istá (coskoro bude mat rocik). Málokedy spapá niečo čo navarím, ale myslím si, že netreba sa nad tým tak stresovať. Znížená chuť môže byť spôsobená u detičiek aj ked im idú zúbky. Ja jej každý deň ponúknem niečo varené, ale vacsinou mi spapa iba polievocku co najcastejsie varime v nedelu - vývar. A ked mi nepapa tak to skusam nahradit aspon cerstvym ovocim -banan, jablko,... alebo ovocnu presnidavku. Jogurty dávame tiež -tie má rada (Pribinacik, Coopacik, Milacik,.. ) Ako hovorím ja si z toho velku hlavu nerobím, sestra ma 2- rocnu dcerku, ktora bola taká istá a sama sa pekne časom rozpapala 🙂 tak sa držte
ahoj my mame prave opacny problem...mne papa vsetko ale mlieko ani kase mi nechce....takze ja mu davam mliecne vyrobky tj pudingy jogurty a tak...to si neskusala?? a obedy mi zje ako kedy sa mu chce niekedy plnu misku a este aj pyta inokedy zje ledva 1 lyzicku...a odkedy mu davas taketo prikrmy?