Čaute mam ročnú dcéru. Doteraz zjedla všetko čo nezjedlo ju. Posledne 3 dni si dá pár lyziciek a odmieta. Môže to byť tým ze jej ide zúbok? Ak áno a zažili ste to, vrátila sa detičkam xhut opäť jest ?
Nenúť ju jesť, trošku bude pôstiť a potom bude znovu papať. Keď je človeku zle nemá chuť jesť. Zúbky jej robia nepohodu.
Ak jej ide zub, tak to môže byť tým, ale môjmu ročnému teraz zuby nejdú a aj tak začal riadne vymýšľať pri jedle - úplne odmieta lyžičku, ale keď sa kŕmi sám kúskami, tak polovicu povypľúva a druhú polovicu porozhadzuje, no des. Jediné, čo s chuťou spapá, je ovocie. Predtým jedol normálne hocičo. Tak asi bude teraz aj nejaké obdobie vzdoru voči jedlu alebo čo :D Ale raz to prejde určite 🙂
Pomerne bezne, ponukaj rozne jedla,mlieko a nejako sa to vyvrbi
@hederamonstera superx lebo nič iné ma nenapadlo, ponúkam jej jedla ,ktoré ľúbi.
@slovakboy to nie ,ja ju nenutim, ponúknem raz dva x a keď nechce už nepokračujeme
@dixitka už má 8 zubov a nemala problém zatiaľ, a videla som ,že vzadu jej ir3 nejaký zúbok, ani pomalí neviem ,ktorý lebo nechce mi ukázať q nasilu s ňou zas robiť nechcem aby si nemyslela, že jej chcem robiť niečo zlé
@denithestrange1993 ďakujem ❤️
Ano, zazila, tiez obrovsky jedak a ked raz sli zuby, tak prestal, pil len mlieko, potom to dohnal