Ročné dieťa prestalo jesť

18. apr 2024

Čaute mam ročnú dcéru. Doteraz zjedla všetko čo nezjedlo ju. Posledne 3 dni si dá pár lyziciek a odmieta. Môže to byť tým ze jej ide zúbok? Ak áno a zažili ste to, vrátila sa detičkam xhut opäť jest ?

hederamonstera
18. apr 2024

Ano, zazila, tiez obrovsky jedak a ked raz sli zuby, tak prestal, pil len mlieko, potom to dohnal

slovakboy
18. apr 2024

Nenúť ju jesť, trošku bude pôstiť a potom bude znovu papať. Keď je človeku zle nemá chuť jesť. Zúbky jej robia nepohodu.

dixitka
18. apr 2024

Ak jej ide zub, tak to môže byť tým, ale môjmu ročnému teraz zuby nejdú a aj tak začal riadne vymýšľať pri jedle - úplne odmieta lyžičku, ale keď sa kŕmi sám kúskami, tak polovicu povypľúva a druhú polovicu porozhadzuje, no des. Jediné, čo s chuťou spapá, je ovocie. Predtým jedol normálne hocičo. Tak asi bude teraz aj nejaké obdobie vzdoru voči jedlu alebo čo :D Ale raz to prejde určite 🙂

denithestrange1993
18. apr 2024

Pomerne bezne, ponukaj rozne jedla,mlieko a nejako sa to vyvrbi

autor
18. apr 2024

@hederamonstera superx lebo nič iné ma nenapadlo, ponúkam jej jedla ,ktoré ľúbi.
@slovakboy to nie ,ja ju nenutim, ponúknem raz dva x a keď nechce už nepokračujeme

@dixitka už má 8 zubov a nemala problém zatiaľ, a videla som ,že vzadu jej ir3 nejaký zúbok, ani pomalí neviem ,ktorý lebo nechce mi ukázať q nasilu s ňou zas robiť nechcem aby si nemyslela, že jej chcem robiť niečo zlé
@denithestrange1993 ďakujem ❤️