Ahojte baby prosim o radu tych ktorym.tiez nechcu jest deti mne uz cca mesiac nechce jest obedy polievky uz neviem.ako.ho donutit nieco zjest
Kasu jogurt presnidavku ovocie aj rajcinu to vsetko si da aj rozok s natierkou spapa len.tie obedy.nechce ani neokostuje len otoci hlavu a koniec aspon keby ochutnal alebo to bolo zle by som sa necudovala ze nechce ale vsetko je dobre poprosim o radu ak sa nejaka s tymto stretla a zaroven poprosim nekomentovat take ktorym drobci zjedia vsetko aby davali rady ze ale mal by a moje uz davno zje to hento tamto a nevedia ake to je furt varit a nic nechce dakujem
Pop
To sa ti bude stale menit. A nejdu mu zuby? Vtedy pomohlo bud kasovite alebo pred jedlom natriet dasienka znecitlivujucim gelom
On je aj kojeny som zabudla.napisat on.spi.doobeda a potom.niekedy poobede ja mu skusam davat viac x ze ked nechce skusam.neskor a aj tak nic niekedy ked jeme tak.pride ze si zobne ale to malo si da
hlavne to maso si vobec nechce dat
Vcera som davala kus kus s kuracim a nic
Idu mu. Aj zubky ale zas uz dlho nechce obedy :( ja mu dam.prv popucene a nic potom.mixujem.a nic
@dada0902 tak skus kúsky, môj na tom rozjedol. Ziadne kasicky, pucenie. ....Pekne si sam odhryzol a pozul s tymi pár zubami čo mal v puse. Ak ale predtým normálne jedol, môžu to byť kľudne aj zúbky, nevadí, že to trvá mesiac. Kym sa prerezu cez dasna, mozu boliet aj dlhsie a casto ich ide aj niekolko naraz. Natri gelikom, pockaj aspoň 10 minút a skus
je to nroamlne skor idu zuby a ze si zacina uvedomovat svoje JA. moja krasne papala do 10m asi a odvtedy bojujeme ideme mat 2r. nehovorim ze nezje vobec ale vymysla.
nezjes nechaj tak isto nedavat ziadne nahrady lebo s vami bude dieta zametat
@dada0902 neje obedy asi preto ze neni hladny? skuste dat vacsiu pauzu medzi krmenim.
@dada0902 ak neje maso skuste cervenu sosovicu aby mal zdroj bielkovin. maso maloktore dewcko ma rado ja doteraz mix do omacok
@dada0902 moja ma 5 rokov onedlho a mäso nechce doteraz! Sem tam sa stane,že si vypyta,to je pre nás sviatok 😂 do troch rokov jedla možno 5 jedál stále dokola, no a pchat to.do nej nasilu nemalo vyznam,bolo jej potom buď ťažko alebo zvracala! Ako nastupila do škôlky a videla okolo seba iné deti jesť,rozjedla sa aj ona,! Proste ked nechce nemôžeš nič robiť,ja už som bola niekedy total zufala, az do plaču mi bolo ale čo s tým? Nič! Doteraz ma dni keď neje a dni kedy sa zas nevie dojest
Cervenu sosovicu tiez nechce ale dakujem este poskusam nukat mozno sa rozje zachvilu ked.mu zubky vydu len ci je to tym tak.mas tiez srandu s malou ked ti takto vystraja a mava dost velku pauzu medzi jedlom.on ked nechce obedy tak potom zacne vystrajat plakat nejde ho utisit tak musim dat cicik aby sa ukludnil
@dada0902 mne povedala svokra,že presne taky bol aj môj muž,keď bol malý! Ešte to ani neochutnal a uz to nelubil a nechcel 😂
A teraz by aj vola zjedol 😂 kolko krát jej to aj zamaskujem.to masko pod omáčku alebo ryzu a ona žuje a zuje ,všetko zje a gucu masa nakoniec celu vypluje! Koľkokrát sa až smejem,že kde to tam.do haja uklada, keď to vie tak v tých ústach pretriedit,no čo spravím
Teraz ste ma rozveselila 😂 je to teda betarka ta vasa tak uvidim ako to bude dalej s nami hlavne nech su zdravy
@dada0902 úplne normálne. Do roka má byť tvoje mlieko na prvom mieste. Je to len o ochutnavani. Ja som videla, keď som odstavila v 22 mesiacoch ako sa dcéra rozjedla, ale zase neni žiadna extra jedačka. Tvoje mlieko ho ešte dosť zasytuje, buď rada zato čo je, ponúkaj ďalej dojčí aj jedlo.
na ročné dieta je celkom primerane..ak má k tomu ešte mlieko cez den , tak stravy má určite dost..deti v tomto veku stále sa len učia jest a spoznávajú chute..takže nemusíš vobec stresovat..
Ahoj, mam to iste so synom. V roku nejedol takmer nic. Do 1,5r bol takmer cisto kojeny, lebo odmietal uplne vsetko. Mohla som sa aj do kocky poskladat a nic. Obcas v stave zufalstva som mu davala nasilu a to samozrejme hned zvracal. Velakrat som kvoli tomu plakala, lebo vzdy vsetka moja snaha vysla nazmar a este k tomu poznamky okolia, ze nedam decku normalne najest a bla bla bla.
Kym som kojila, tak som sa spoliehala na to, ze ma este ziviny z mojho mlieka, tak aspon nieco. Ked som ho v 2r a 4m odstavila, tak som dufala, ze konecne zacne jest... a prd. Prve dna dni bol len na cistej vode a suchom rohliku. Postupne, velmi, velmi pomalicky pridaval nove jedla.
Teraz je to uz o nieco lepsie - ma zachvilu 3 roky. Ale stale striedame dookola asi 5 jedal na obed, nove neochutna nic. Co sa tyka masa, musim mu to kamuflovat do nejakeho ineho jedla a klamat mu, ze tam maso nie je.
Nemam pre teba ziadnu univerzalnu radu, pretoze sama som obcas bezradna. Mozno akurat to, ze skus menej riesit to jedlo a menej sa nad tym trapit. Vykasli sa na okolie a na blbe reci. Mozno ak dieta uvidi, ze to nehrotis a ze si v pohode, tak aj viac toho zje. Drzim palce
@diewcatqoo dakujem pekna za povzbudenie a radu skusim sa menej tym trapit ked aj tak to nepomoze drzim.aj tebe palce aby tvoj uz pekne papal vsetko
V puberte zje aj teba. To len teraz sa ti to zda zleeee ze neje(neboj, od hladu neumrie), ale o mesiac-dva-tri moze byt vsetko ine. Skusaj, ponukaj, pekne naaranzuj...ine nemas co urobit.