Ročné dieťa nechce jesť

cherry19811
13. sep 2020

Som zufala, od cca 2 mesiacov mi dieta pilo mlieko iba v spanku. Teraz ma rok, ale co jedenie to boj. Uz 4 mesiace stoji na vahe , boli sme na gastre, krv , alergologia, vsetko ok. Nikto nam nevie pomoct. Co krmenie to stres a boj. Vela krat sa napina, a potom sa dogrca. Kazde krmenie trva aj hodinu. A to nehovorim kolko cirkusu okolo toho je. Uz som tak vycerpana , ze mam chut ujst a voda tiez nula bodov, davam mu lyzickou vodu, aby mal aspon ako taku tekutinu. Moje dieta proste nema pocit hladu 😫Mali ste to niekto? Ved toto uz trva skoro rok a nikto za nepomohol neporadil.

stanislavicenka
13. sep 2020

A ake stare je dietatko? Okolo Roku uz deti nepriberaju. Moj ma 2 a pool roka a 1,5 roka nepribrall nic a je to v poriadku. A to je jedlo, zalexi aj ci kojis, alebo je na umelom mlieku. Ak kojis, nepripisovala by som tomu vyznam, skutocne. Dcera bola taka, same same to upravili, ked mala 2 roky. Ja som pri jedle citala, ukazovala obrazky, Rozravali sme sa

asia83
13. sep 2020

@stanislavicenka ??? Čiže ani nerastú, podľa vás, keďže nepriberajú. Zamyslite, či má logiku čo ste napísali. Keď dieťa rastie, zvyšuje krstnú hmotu, svalstvo, tuk, zväčšuje celú štruktúru organizmu, tak to niečo aj váži, teda priberá. Keď vaše dieťa 1,5 roka nič nepribralo, čiže ostalo 2,5 ročné dieťa na úrovni 1 ročného. Hmmm. Moja tiež priberala menej od cca 1,5 roka, ale aspoň 600 g za polrok pribrala. Minimálne. Je štíhla, podotýkam. Išlo jej to do výšky, hlavne.

cherry19811
autor
13. sep 2020

@asia83 narast narastol do vysky ale nic nepribral. Co s nim mam robit, uz teraz ho nutim a davam munasilu jest.
@stanislavicenka Ma rok a pije umele mlieko , ale pije ako pije, skor sa trapime aby aspon nieco vypil

asia83
13. sep 2020

@cherry19811 Tak zrejme čo "schudol" zo šírky išlo do výšky.

ivangeline
13. sep 2020

Tak ho nenút a dávaj mu jesť len 3x denne, niečo pekné a farebné na tanier, nech to sám vie dať do ruky a hotovo. Bude sa hrať, bude možno aj jesť. Nerád strká veci do úst? 🤣

mirka2405
13. sep 2020

@cherry19811 ...to poznam, to iste s mladsim a teraz ma 4 roky, a ziaden velky jedak...hlavne trpezlivost, pevne nervy...

stanislavicenka
13. sep 2020

@asia83 je to normalny vyvoj. Mladsi syn vazi 11 Kil, uplne v norme. Je stihly, hlavne zdravy. Starsia dcera tiez mat bola, v novembri bude mat 5 rokov, vazi 16 Kil. Niektorym jej spoluziaci vazia aj 20. Je stihly, zdrava, vysledky krvi ma v poriadku, nic jej nechyba. Lekarka nikdy jej hmotnost neriwsila, rovnako ako u syna. Je uppne normalne, ked po zacati pohybu u dietata, deti nepriberaju, alebo priberu Tak 300 g za rok.
A to syn bol tucne babatko, aspon pediatrician mi povedala, ze mu nemam davat tolko mlieka, ked 1vy mesiaca pribral 1300g

stanislavicenka
13. sep 2020

@cherry19811 a lekar nevzal Ani krv, ci nechyba u nejake vitamins, zelezo?

cherry19811
autor
13. sep 2020

@stanislavicenka brali uz 2x vsetko vsetky vysetrenia ma v poriadku

brendaa
13. sep 2020

@cherry19811 ahoj viem ako ta to trapi💙. Urcite sa rozpapa, co mu davas vsetko jest? Je zdravy vládze, ake mlieko mu davas, co prikrmy, sladkosti, kremiky.

stanislavicenka
13. sep 2020

@cherry19811 Tak po vysetreniacg chodite z vlastneho popudu? Ze tebe sa to nezda? Bojis say no dietatko?