Ahojte, idem ku Vam s prosbou o radu 😁 mame 2,5 rocnu dcerku a zvazujeme drevenu rastucu stolicku. Viete mi odporucit ktora je najlepsia a co je u nej take najlepsie ? Zvazujem ju zatial preto, lebo zaberie malo miesta alebo sa mylim ? 😂😂 mame peg perego, ale tu preberie mladsia dcerka a odmietam kupovat dalsiu, pretoze zaberie velmi vela miesta 🙈🙈🙈
Dakujem krasne za rady ❤️❤️❤️
My mame tiež Hauck Alpha+ a sme spokojní.
my mame stokke tripp trapp aj lacnejsiu verziu inej znacky 🙂 top vecicka, nemenila by som, aj dizajnovka do kuchyne aj zabera malo miesta co je velmi prakticke 🙂 narodziel od obycajnych stoliciek pre deti
@sisa22x
Hauck Alpha máme 10 rokov, pri stole na nej sedí tretia dcéra. Keďže je to drevená stolička, je ťazšia. My ju používame ako jedálenskú, potom budeme predávať. K stolu pre školáka máme na kolieskach a babám budeme tiež kupovať na kolieskach, je to oveľa šikovnejšie ako Hauck, na tento účel mi príde nemotorná. Ale kvalita je super! Záleží, čo od nej čakáš.
@sisa22x lacnejsia je jitro, ale cena je tiez okolo 100e. My mame 3 tripp trappy pri stole. Sedime na nich aj my, paradicka, neviem si ich vynachvalit...
@sisa22x kukni tuto https://www.pinkorblue.cz/kinderkraft-enock-woo... stoji kolem 70€ a je velmi podobna stokke
My mame trip trap od stokke, zasuva sa ako bezne stolicky, mame aj pultik, pri jeho pouziti samozrejme stolicku nezasunies, ale lahko sa odnima. Stolicka je perfektna, odolna, lahko sa cisti. Lacnejsia varianta je ta od Hauck
@sisa22x pridam aj nasu, my mame zopa grow up, perfektny material, tvrdý, lahko cistitelny, odnimatelny plastovy pultik, potah na stoličku (ten radsej nepouzivame 😊),
Ahoj, ja som kupovala minulý týždeň Hauck- rastucu stoličku. po niekoľkých dňoch skúšania- spokojnosť. odskúšaná synom 6r- kedže nás čaká škola, tak k písaciemu stolu. a odskúšaná aj dcérou 2,5r. Nastaviteľná výška sedenia aj opierky nôh. pre menšie deti možné aj zapnutie pásu. nosnosť do 90kg, sedí sa na nej fajn :D