Baby poraďte co dávať na raňajky. Odmieta mi chlieb s Lucinou, šunkou, vianocku s maslom ....
Praženicu alebo skús kúpiť v dm musli vhodné pre deti od roka. To má môj syn rád už dllho 🙂
Ovocie, jogurt, musli pre deti, kasu. Moj lubi vianocku, ale ako hrianku.
nas bude mat dva ale na ranajky nechce nic ine ako kasu, musli, jogurt - tak tocime len toto 😵💫
Omeleta, waffle, palacinky, muffiny, smoothie
Moj jedáva ovsenu kasu s ovocím, orieskami atď...v podstate už ani nič iné na raňajky nechce. Rovnako staršia dcéra. Tým pádom nemusim vymýšľať. Teda cez víkendy môžu mat co chcú ak chcú. 😁
Kaše.
dokola točíme 3 tie isté jedlá, niekedy jedno jedlo pár dní po sebe, potom ho to omrzí a ideme pár dní zase druhé jedlo 🙄 a niekedy žasnem ako maminky píšu čo všetko ich deti pojedia a ako pestrú stravu majú, toto u nás nehrozí 😀
Kaša, jogurt,musli, cereálie v mlieku, praženica
Náš chcel na raňajky vždy len jogurt, keď mal rok mával stále biely jogurt teraz má väčšinou tvarohové jogurty (má 3.5 roka), chlieb nemáva vôbec lebo v škôlkeava vždy na desiatu a olovrant chlieb tak doma mu ho nedávam vôbec, a kaše/cereálie a podobne máva na večeru
U nas najcastejsie boli a su vajicka na rozny sposob.
Menší syn každé ráno pýta ,,vočky,, ovsené vločky povarím v mlieku, pridám med a popučeny banán, to je základ. Do tohto pridávam čo práve doma mám... hrozno, broskyňa, podrvene orechy, kokos, mak. Ak nedoje, šupnem tu masu na panvicu a na masle spravím z toho placku, počas dňa ju zje len tak samotnú alebo s džemom. Alebo mu skusaj robiť pomazánky, v roku už môže všelijaké možné.
Kaše u nás prechádzali, robila som aj ryžovú z čerstvej ryže dlho varenú, ovsená chutila a na dochutenie som používala ovocné vločky https://bobule.sk/ovocne-vlocky/
Kase na rozny sposob by nespapal? Jogurt?