Raňajky pre 10-mesačného drobca

teldi
9. aug 2023

Ahojte mamičky idem si k vám po radu.
Dajte mi nejaké dobré nápady recepty na raňajky pre môjho chlapčeka💙. Nadránom cca okolo 4-5 pije mliečko ale na raňajky neviem čo doteraz píl tak isto okolo 9-10mlieko. Ale chcela by som mu to už spestriť aby si pomaly začal zvykať na normálne raňajky. Inak papá dobré a aj normálne žuje kusy jedla mu už nerobia problém.
Ďakujem krásne a prajem krásny deň 🙏😍

patricka
9. aug 2023

ja som davala už normálne chleba s maslom a džemom domacim, dokonca aj med, lekvar domace, lučina, kvalitná šunka syr

patricka
9. aug 2023

avokádova natierka, mrkvova natierka, môj syn mal rad kaše rozne ovsene, ryžové nomina, ja som mu dávala už normálne mlieko kravské

teldi
autor
9. aug 2023

@patricka ďakujem no chlebík si robím doma keďže som sa zamilovala do kvaskovania takže to asi vyskúšam 🙏

patricka
9. aug 2023

@teldi no tak to je super, aj ja som piekla domáci a chutil, alebo ešte ma napadli jogurty mu chutili

ja_mama
9. aug 2023

Na prestriedanie napr aj biely jogurt s ovocim + niekedy aj s rozmrvenou piskotou. Alebo pohankova kasa s bananom/postruhanym jablkom - to bolo u nas celkom oblubene 🙂

magdalenal
9. aug 2023

@teldi nasej od mala na ranajky chuti biely jogurt s vlockami, teple mlieko s vlockami alebo len cisto vlocky zaliate prevarenou vodou horucou a nastruhane jablko. Ked jej davam chlebik, vianocku, tak kruti nosom 🙂 na ranajky jej jednoducho idu len vlocky, uz ma 7 rokov