Ahojte mamičky idem si k vám po radu.
Dajte mi nejaké dobré nápady recepty na raňajky pre môjho chlapčeka💙. Nadránom cca okolo 4-5 pije mliečko ale na raňajky neviem čo doteraz píl tak isto okolo 9-10mlieko. Ale chcela by som mu to už spestriť aby si pomaly začal zvykať na normálne raňajky. Inak papá dobré a aj normálne žuje kusy jedla mu už nerobia problém.
Ďakujem krásne a prajem krásny deň 🙏😍
avokádova natierka, mrkvova natierka, môj syn mal rad kaše rozne ovsene, ryžové nomina, ja som mu dávala už normálne mlieko kravské
Na prestriedanie napr aj biely jogurt s ovocim + niekedy aj s rozmrvenou piskotou. Alebo pohankova kasa s bananom/postruhanym jablkom - to bolo u nas celkom oblubene 🙂
@teldi nasej od mala na ranajky chuti biely jogurt s vlockami, teple mlieko s vlockami alebo len cisto vlocky zaliate prevarenou vodou horucou a nastruhane jablko. Ked jej davam chlebik, vianocku, tak kruti nosom 🙂 na ranajky jej jednoducho idu len vlocky, uz ma 7 rokov
ja som davala už normálne chleba s maslom a džemom domacim, dokonca aj med, lekvar domace, lučina, kvalitná šunka syr