ahoj, nedavno sme mali 8 mesiacov. chcem dat biely jogurt. co poviete na biely kremovy od pilosu z lidla resp. aky mi odporucate?
dakujem
Z hľadiska obsahu cukru je najzdravsi Zvolenský biely ja odporúčam ten 🙂
Ja malej davam od nestle,tie z dm co su od 4 mesiacov, normalne jogurty jej nerobili dobre a napinali ju.
Slovenské odporúčam.
Banovecky
My sme začínali Active (Lidl) a striedala som ho smotanovým Zvolen a Kunin. Vlastne ich dávam dodnes s prídavkom čerstvého ovocia
my sme dávali z Jednoty....v pohode.
Grob so vlastny. Aspon budes vediet, co v nom mas. Sice nevydrzi v chladnicke mesiac "ako cerstvy" brrrrr ale vies, co jes.
Dobre jogurty maju v dm, ale taktiez je fajn aj kunin 🙂
Milé mamičky, prosím o vyplnenie tohto dotazníka pre môjho syna, naozaj veľká vďaka https://www.survio.com/survey/d/M8R8U0A2F8N5S2Q6G
Môj mal po kravskom jogurte hrozné kŕče v brušku. Ovčí a kozí čistý však priam miluje. Kupujem len čisté. A beriem značky s malých fariem. Inak, odporúča sa nekojeným deťom po 10m a kojeným až v roku
Ja idem akurat dnes vyrobit kozi doma z tami ziveho jogurtu a chcem potom nesor objednat aj tie jogurtove kultury...Baby co vyrabate doma , tak skusali ste tie kultury, alebo davate iba biely jogurt do mlieka? Diky
@kimi203 neviem ti povedat. Bol take "vodovejsi". My mame radsej kremove. Ja robin z Bio mlieka a bio jogurtu. Z prvej davky je este 5 krat rovnaky, potom na siesty-siedmy krat uz zase kupim jogurt. a tak stale dookola.
ale tych kultur je vela. Kto chce s kulturou a sa mu chce vela experimentovat, moze skusat. Ja som uz doexperimentovala. Nam to vyhovuje teraz tak, ako to mame.
Ak chcete krémový jogurt, treba použiť smotanu. Krémovu chuť mu dáva to, že má vyšší obsah tuku. Ja dávam pol mlieko a pol 12% smotanu (na varenie z Lidl )
V 8mich mesiacoch jogurt mozte dat. Mylim, ze Pilos ma vela ceskych vyrobkov, na jogurte je to aj napisane CZ v takom lezatom vajicku. Ale aj zvolensky, alebo Tami a Valasky je super ( moravsky ), neviem ci ho vo svojom okoli kupis. To je este taka stara komunisticka klasika ( ten valašský )
Veru mozes vyskusat najskor aj ovci, predavaju ho v sklenenych poharikoch, bude asi lahsi ako kravsky.
Vna jogurt je cas od 1ho roka. A urcite nie hnusny pilos z lidla. Hladajte dobry zdroj. Ja som dcerke davala od holandie, biely. Okrem zlozenia treba citat aj vyzivove hodnoty
Čo to znamená, ak mal synček po tom, čo ochutnal jogurt červené fľaky okolo pusy? A taktiež sa mu to robí po kravskom masle. Všade, kde prídu tieto 2 potraviny do kontaktu s kožou, tak mu to sčervená.
Podľa mňa je to na tebe. Ak máte nejaké tie obľúbené, tak proste kľudne začni s nimi
ja som bielu Hollandiu ako píše barunka dala prvýkrát, druhý aj tretí a vždy mal tie fľaky...zajtra ideme do poradne tak uvidím, čo mi na to povie doktorka
Pilos ten 3,5 percentný, alebo ten bio čo majú. Ja robím doma v jogurtovaci.