Prvý jogurt pre 7 mesačné dieťa

mama4444
17. nov 2021

Maminky prosím vás aký prvý jogurt môžem dať 7m ?

mariet24
17. nov 2021

@mama4444 nám doktorka vravela pri oboch deťoch začal activiou biela sladká... Vraj jej tak hovorila dr. z gastra

denka97
17. nov 2021

@mama4444 Hollandia biely jogurt živý

pribinak
17. nov 2021

Ideálne biele smotanový jogurt

panda21
17. nov 2021

Pozerať jogurty kde je zloženie iba mlieko a kultúry. Najlepšie začať ovčím, pri takom malom sa vyvaruj smotanovym a sladenim ako je activia, pribinacik a pod.

nikpa
17. nov 2021

@mariet24 activia biela sladka - cukor 6% toto kázal dať doktor na gastre ako prvý jogurt pre dieťa???

luccija
17. nov 2021

@nikpa máš to jedno veľa žien do toho dá sladké piškóty, robí krupicu kašu,pudingy...už zase nebuďme paranoidne.O 3m bude dieťa jesť sladké jogurty
@mama4444 dávala som biely neochuteny smotanový a do toho sladšie ovocie

zuzubb007
17. nov 2021

Neochuteny biely jogurt zvolensky, selciansky alebo banovecky, urcite nie activiu

nikpa
17. nov 2021

@luccija moje určite nie 😀 piškóty, puding a podobe videl starší dosť neskoro a mladší ešte vôbec. Ale ide aj o to, že keď mu da prvý sladký tak potom jej neochuteny okašle....

luccija
17. nov 2021

@nikpa veď ani moje, ale niekedy sa nestačím čudovať🙂

panda21
17. nov 2021

@luccija môj má rok a pol, puding nevidel, piškóty tiež, krupicu z vodou robenu, cukor ešte nemal a jogurt doteraz nemal ochutený 😅 teraz neviem, som paranoidna alebo nie? 🙈

luccija
17. nov 2021

@panda21 nie si v pohode🙂ale niekedy tu čítam, že robia kašu s pudingom zahustenu, alebo medom🙂 či kravské mlieko pred rokom.Ono je to pekne, že si ženy potrpia na stravu deti a potom idú do jaslí či škôlky a dostanu biely rožok s nutellou či oskvarkovu pomazánku ešte sme v stravovaní deti na tom veľmi uboho

panda21
17. nov 2021

@luccija praxovala som v škôlke ako kuchárka, kakao s rybacou natierkou bolo TOP kombo 🤷‍♀️ našťastie nová vyhláška od septembra začína riešiť aj toto stravovanie 😊