Prvé príkrmy a prechod na umelé mlieko 2

polacka
21. feb 2013

Ahojte chcem sa spytat ci mam zaroven s prvymi prikrmami prejst rovno aj na BEBA 2, lenze maly ma len 4 mesiace, teda bude mat. Dovtedy by som chcela mat v tom jasno, ci pokracovat este v 1 do tych 6 mesiacov, alebo mam dat hned aj 2ku.

zivika
21. feb 2013

@polacka ja som s prikrmami zacala od ukonceneho 5. mesiaca a UM som zmenila na 2, ked mal maly ukonceny 6. mesiac...nemas sa kam ponahlat 😉

polacka
autor
21. feb 2013

@zivika Veru a no aj ja si myslim, budem este urcite volat doktorke co mi povie len som chcela vediet nazory, pripadne ci niekto takto presiel uz na dvojku. Dakujem

drobcek26l
21. feb 2013

Prečo s príkrmami chceš meniť aj mliečko? veď dávaj príkrmy a mliečko zmeň až keď bude mať drobček 6 mesiacov. Tiež som to tak urobila. Malý mal 6 mesiacov včera a tiež od včera papáme 2 mliečko. No a príkrmy dávam od 4 mesiaca. boli sme aj na poradni teraz v utorok a vraj to robíme dobre.

polacka
autor
22. feb 2013

@drobcek26l ano mliecko som nechala tak a zacali sme prikrmovat, uz pit neodmieta pekne spapa mrkvicku alebo kasicku a za tym mliecko. alebo najprv mliecko a potom nieco. Uplne mu to vyhovuje je spokojny, len dufam ze to jeho organizmus v pohode zvladne, lebo on nepapa po lyzicke, ako sa to ma robit, ale nevie sa dojest toho, strasne mu to chuti. Tak sa modlim aby to telo prijalo dobre bez problemov. Sak zatial nevracal ani nic. Praveze je omnoho lepsi. To sa neda porovnat co robil posledny tyzden, vobec nechcel pit reval alebo sa odklanal ani za svet pit mliecko a teraz? 100 a 1

zivika
22. feb 2013

@polacka neboj, mozes byt len rada, ze mu prikrmy chutia 😉 aj nas bol taky, od zaciatku spapal 200g prikrmu a tvaril sa, ze som mu malo dala 😀 a je v poriadku, ani tlsty nie je...keby to telo neprijalo dobre, do troch dni, by sa nejaka reakcia prejavila, ak nie, vsetko je ok 😉

drobcek26l
22. feb 2013

@polacka Neboj sa myslím si že zeleninkovým príkrmom nič nepokazíš. mne ho maličký veľmi pekne papal a keď som mu do toho dala aj troška mäska nevedel sa dojesť, ale dva týždne dozadu bol choručký a museli sme mu dávať lyžičkou kvapky od kašľu, no a teraz ako keby uťal, neviem do neho nič dostať, žiadny príkrm. Neviem čo s tým ale snáď sa to o pár dní zase vráti do normálu.

polacka
autor
23. feb 2013

@zivika tak to mi odlahlo, lebo som sa bala aby som mu s tym neublizila. Sak rano kakal v pohode a vyhadzany zatial neni tak dufam ze mozem takto pokracovat.

polacka
autor
23. feb 2013

@drobcek26l No sak hadam nie. Mozno si maly zafixoval ze naposledy dostal lyzickou fuj fuj tak sa mozno boji teraz si dat lyzicku 🙂