Ahojte mamicky.Malemu som zacala cca pred dvoma tyzdnami (ma 5 mesiacov) davat zeleninove prikrmy. Najprv mrkva,mrkva+zemiak,tekvica,brokolica. Odmkedx to zacal papat ma aj dve tri stolice denne,problem jen ze zacal kakat prevazne v noci. Od dvoch mesiacov prespal celu noc a zrazu je kazdu noc horr,toaci,puci sa az sa vykaka vzdz okolo 3:00-4:00. To ho rozoberie a uz nevie zaspat. Skusala som zmenit cas podavania prikr u aj o 3 hodiny,no stale kaka v noci. Stretli ste sa s niecim takym?Upravi sa to?
A este sa chcem spytat,je mozne,ze ho tekvica velmin zapeka?
Dakujem.
Nekojim,malz je na UM.Najprv som davala tri dni mrkva,tri zemiak,tri tekvica,tri brokolica. Papa o 8:00 UM, potom 11:00 som davala zeleninu, o14:00 UM, o17:00 UM a o 20:00 UM. Uz som skusila ajmo 14:00 zeleninu amtak cimtak sa vykaka v noci
@katarina19866 mozno to chce len cas aby si na to babatko zvyklo, teda jeho traviaci system ... moja ma opacny problem, nekaka aj niek
niekolko dni ...
@katarina19866 zapeka skor mrkva, asi by som skusila davat prikrm len rano a len jednu potravinu (tak to aj odporucaju ) este kojis?