Prvé príkrmy a bolesť bruška

lucka2506
3. máj 2022

Dobry den baby prosim vas je toto mozne? Malinka ma vyse 4 mesiacov a skusame prikrmy. Zemiak, mrkvicku atd a mala ma odvtedy predpokladam bolesti bruska strasne place. Treba odlozit dokrmovanie alebo co mi odporucate? Dakujem

diamond007
3. máj 2022

@lucka2506 odložiť... Nikam jej to neutecie

terez246
3. máj 2022

@lucka2506 Netreba odkladať. Skús inú zeleninku, ktorá nezapeká, napr. cuketa, tekvica. Pridaj vodu k papaniu a probiotiká. 🙂

lara45
3. máj 2022

@lucka2506 ja som dávala espumisan zo začiatku.Predsa je to niečo iné pre bábo na čo nie je zvyknuté a hlavne je to o zvyku.Najprv dávať 3 dni len zemiak aby si zvyklo a potom striedať.

zorkahorka
3. máj 2022

A kaka? Nie je zapecena?

lucka2506
autor
3. máj 2022

@zorkahorka kaka kazdy den

lucka2506
autor
3. máj 2022

@terez246 davame vodicku aj probiotika biogaiu

terez246
3. máj 2022

@lucka2506 Tak len opatrne pokračovať po pár lyžičkách a skúsiť pomaličky inú zeleninku podľa mňa. Ono sa to spraví, nebojte. Tráviaci trakt je pripravený, len si musí zvyknúť.

klejkaez
6. máj 2022

Aj nasho prve razy len bolelo straaasne brusko.
Ale biogaia probiotika dám pred prikrmom. Do prikrmu bio repikovy olej, a po prikrme este papa mliecku ku ktorému maximálne dostane Sab simplex kvapky a prdka jedna radosť. AAAA KRMIM TAK, ZE 4X DÁM LYŽIČKU PRIKRM A 3X LYŽIČKOU LUCKU VODU JEMNE OHRIATU. LEBO HO PROSTE AJ SMADILO, BEZ VODY ANI BOHOVI PAPAT.

Takto len mrkvu zvládol pri tej sme bojovali nechutila mu ale a den dva zemiaku a uz je to b poriadku bez ničoho takeho. Maximálne obcas len tie probiotika na črievka, preventivne.