Ahojte, mrazili ste niekto prvé zeleninové príkrmy? Môžem sa to v pohode? Či treba každý deň čerstvé? Nestíham sa každý deň zabávať s prikrmom, takto by mi to stačilo len večer alebo ráno vytiahnuť a na obed kŕmiť. Ďalšia vec je, že zelenina zo záhrady by mi v chladničke tak dlho nevydržala, ani nemám toľko miesta.
Uvarila som viac, porozdelovala na porcie a zamrazila. Radsej som sla na prechadzku ako kazdy den pol hodiny strazit na sporaku 5 deka zeleniny a 2 deka masa.
@viestta takže je to v pohode z mrazničky áno? Ja by som tiež chcela do avent pohárikov narobiť porcie a odložiť lebo tú hodinu čo strávim v kuchyni kvôli piatim lyžičkám brokolice viem aj ja veru inak využiť.
co by malo byt zle na mrazenom prikrme? Okrem predsudkov niektorych matiek na nich nie je nic nevhodne, ani nestravitelne, ani nezdrave ani nic.
@viestta asi len tie predsudky 🙈😂. Keď som to minule spomenula pred kamoškou tak na mňa spustila, že je to ideálny spôsob ako zbaviť tú zeleninu všetkých vitamínov, ale neviem či môžme toto tvrdenie pokladať za pravdivé.
Ja som tiež mrazila.😊
Zelenina sa zbavuje vitaminov, aj to len C vitaminu varenim. Mrazenim sa ziadne vyzivove hodnoty nestracaju. Zas niekto trepe piate na deviate bez toho aby mal o tom sajnu.
Kazdy den cerstve max do druheho dna v chladnicke nemrazim urcite
Mam avent 2v1 a je to hned a bez roboty
Príkrmy som nikdy neskúšala mraziť, ja som si buď robila každý deň čerstvý a keď bolo menej času tak som dala malému bio príkrm od sunaru.
zvyčajne si robievam príkrmy na dva dni a keď sa stane že nestíham tak siahnem po kúpenom, ale mraziť ich nemrazím
Robila som čerstvé, najmä teraz cez leto keď je dodatok čerstvej zeleniny