Robíte niektorá? Chcem dnes podvečer dať prvýkrát, poraďte aké kaše dávate, akými ste začali a ako pripraviť. Ďakujem!🙂
@tramtada31 ďakujeem! Ja tiež chcem všetko čerstvé určite doma pripraviť, len akosi neviem ako na to. Lepok už máme zavedený, papáme na obedik aj cestoviny, sme na príkrmoch už vyše 3 mesiacov, ale kaše ešte nemám, idem pomalým tempom postupne no🙂
Dnes skúsim tú ryžovú z mliečnej.
Ja sa teda povazujem za extra lenivého človeka, ale kase som robila normálne cerstve z celých zrn a potom vymixovala. Začať asi s mliečnom ryzou (v dm mali v boo kvalite), pridaj viac vody a rozvar, lebo po vymixovani je to ako betón a potom klasika, z prosa. Ok je aj amarant, aj ked sa horsie vymixuje a quinoa. Lepok som tuším zavadzala s kuskusom. Ten vieš vymixovat s podusenym ovocím ako jablko, hruška, dat do chladnicky a vznikne ti z toho puding, čo mozes zobrať dietatu na dlhšiu cestu, ked niekam pôjdete (prenášanie teplých jedal v termoske nie je dobre, lebo sa tam extrémne mnozia bakterie). Deti nemajú žiadne intolerancie tak asi sme postupovali správne😀