Prvá fľaška

veverka123456
12. apr 2016

ahojte mamičky, kde ste kupovali fľašku pre novorodenca??? ja dúfam že budem dojčiť ale pre istotu chcem mať aspoň jednu poruke doma keby čosi ... kupovali ste umelú či sklenenú ??? cez internet - kde presne ??? či v lekárni ??? pomôžu aj rady zo značkou a veľkosťou cumlíka a pod. --- Ďakujem pekne

bosoriak
12. apr 2016

@veverka123456 Mala som tu flasu, co bola k Avent odsavacke. Odsavacku si kup urcite, tu som vyuzila zatial pri kazdom dietati.

edn
12. apr 2016

ja som mala flasku aj v tom darcekovom kufriku z dovery tusim.. urcite by som nekupovala nic take ako je flasa a odsavacka.. v dnesnej dobe nie je problem vybehnut kupit flasu hocikam a bez odsavacky vydrzis aj dlhsie keby aj nahodou.. ak mas muza a auto, tak neries.. a co sa tyka flase - ak ju chces naozaj kupovat, tak hocikde hocijaku s najmensou dierou - my sme aj tak museli vyskusat aspon 10 typov..

lusyke
12. apr 2016

@veverka123456 Avent odsavacka, tam bola aj flaska s cumlikom. Objednavala som cez net ale dostanes aj v obchode s detskymi vecami alebo v lepsich lekarnach. Neskor som kupila MAM flasky, ktore mi velmi vyhovovali, dostat bezne v lekarni. Cumlik byva na flaske uz standard najmensia velkost. Ak nechces odsavacku tak odporucam MAM 160ml so srubovacim dnom. Cez dno pri piti vnika do flasky vzduch vdaka comu sa dietatu dobre pije bez prestavok a preto je mensia pravdepodobnost koliky..a tiez sa to dno da odsrubovat co je pri umyvani velka vyhoda.

tobnuf
12. apr 2016

Ahoj.. ja odporucam zn. Lovi je to napodobenina prsnika a umelu vyvaris ju a je.. len ak chces kojit co najmenej davaj flasku.. Aventacke flase casto deti omietaju..

ivka5386
12. apr 2016

Nekupuj žiadnu fľašku . Pre dieťatko mas mliečko v prsníkoch možno to pojde ťažko možno ľahko . No keď si 100% presvedčená ,že chces dojčiť tak to rob. Keď budeš mať v zásobe fľašku a cumel stále ťa to bude ťahať siahnuť po nej pretože je to ľahké fuknut fľašku do úst a je to. Toľko môj názor . Neukrizujte ma tu za to

tobnuf
12. apr 2016

A kupis ju v obchode pre deti.. v lekarni som nevidela.. a cumel podla veku

tobnuf
12. apr 2016

@ivka5386 nahodov flasku mat doma je dobra vec.. ja som mala take bradavky znicene ze mi az krvacali malrho som krmila adi 2 tyzdne mojim mliekom cez flasu.. a aj som si cez den isla pospat a ocino ho krmil a dojcenie uplne v pohode.. podla mna sa to zide doma nevie aka situacia nastane 🙂

katrin21
12. apr 2016

@veverka123456 urcite sklenenu, jednoznacne...
ja som kupila LOVI flasku,antikolikovu s dudlom ako prsnik, aj imituje pitie z neho, ale mala mi z toho nevie dobre pit a ide to stasne pomaly, pila pila a vo flaske stale mlieko rovnako.. nechapačka........ Nevyse v nemocke ju naucili na klasicky plosky dudlik... takze aj to bol problem, ten zase tiekol dost rychlo a vela vzduchu pila s tym....takze nam to nevyhovovalo a mrzelo ma to, ze fajn flaska a nic z toho...

Dnes som kupila dudlik na flasku MAM, je to pre novorodenca a je taky mierne splosteny, ale inak je taky ako na tej LOVI flaske, reku bude hadam do nej pasovať. a aj pasuje 🙂 tesim sa, mala z neho kraaasne pije, lepsie sa tam pusta vzduch a celkovo som spokojna aj s tvarom , lebo ma v puse akoby prsnik, aj ked je too mierne sploštene... Kojime sa malo, takze odstriekavam zatial... flaska hra prim, lebo bola predcasniatko a kojenie nie je jednoduche , snad sa casom zlepsi....
Niekto si chvali aj tei AVENT flasky, ja neviem, podla mna su skoro na jedno kopyto s tymito, ide o to, aky dudel bude tvoje dieta preferovat.... takze mozno ich vyskusas viacej....

lusyke
12. apr 2016

@ivka5386 no to vobec nieje pravda. Ja som mala flasku cely cas od narodenia doma pre istotu..co sa zislo ked som musela ist po uradoch na par hodin prec od dcery. Vedela som ze bez mojho mlieka nevydrzi. Odsala som si mlieko a pripravila do flasky keby bolo treba a pokojne som mohla malu nechat mojej mame a ist si vybavovat svoje. Flasku sme vyuzili asi 2x a nikdy ma nenapadlo len tak jej davat z flasky ked som mala svoje mlieko. Ved je to pohodlnejsie dat svoje ...vytiahnut prsnik a kojit...ako rozrabat UM a zohrievat na spravnu teplotu. Prsnik ma naproti tomu vzdy tu spravnu teplotu a je vzdy po ruke. Tak neviem ci je flaska taka jednoducha...mne nepripadala nikdy. A aj ked som malu kojila do dvoch rokov tak som kupenu flasku neskor pouzila na caj, vodu a od jedneho roka na kravske mlieko. Urcite to niesu vyhodene peniaze a flaska sa zide vzdy.

gabriela93
12. apr 2016

@veverka123456 ja mam flasky MAM aj sklenenu aj umelu a dudlik od 0+ a teraz som kupovala nahradne od 4+ ale nestiha mi cez to pit,mame 5 mesiacov a pijeme este stale s tych 0+ 🙂

andreablabla
12. apr 2016

Moja odmietla Avent,Mam,Tommy Tipee,Medela. Zapasovala jej az Lovi. Bola som zufala z toho.....

zuska2001
12. apr 2016

určite sklenenú, my máme babynova kupené v sanitase.

maris5
12. apr 2016

My sme flasku potrebovali a nebyt toho, ze som mala nejaku zdedenu tak asi umriem. Kym sme prisli z porodnice maly bol hladny, prsnik odmietal. Mal pri nom hystericky zachvat, avent odsavacka neodsala nic, potrebovala som medelu piestovu, ktoru v lekarni nemali. Cakat kym sa muz vrati z lekarne ked je dieta hladne je nepredstavitelne.
Ked som vytiahla krabicu s flasou a boli tam aj cumle skakala som meterpatdesiat.
Maly sme nuk sklenenu.