Problémy po zavedení večernej kaše

swojska
2. sep 2013

bola som na poradni a stazovala sa ze maly je v noci 1000krat hore, je kojeni,,papa desiatu a obed..
doktorka doporucila kasu, pred tym som ju nedavala.
maly zacal byt v noci este viac na nervy, idu mu aj zubky, bol zapeceny nafuknuty.

kasu som prestala davat,,ake mate vy skusenosti,mam sa ku kasi vratit, pockat?

zuzik307
2. sep 2013

@swojska ja neviem, asi vsetky Dr. odporucaju kasu na lepsi spanok 🙂 ...u dojceneho babatka je normalne, ze je casto hore a zvlast, ked idu zubky 🙂 my sme mali okolo 6.m take noci, ze bola hore kazdu hodinku, teraz jej idu ocne zubky a tiez sa budi casto 😒 kasu davame na veceru, obilninovu Alnaturu/ Babylove z DMka, malej strasne chuti a je lahko stravitelna...neviem aku kasu si davala, ale ak mozem poradit, skus pockat, vyjdu zubky, bude klud 🙂 aspon kym nepojdu dalsie 😅 a na neklud pri zubkoch nam zaberaju homeopaticke capiky Viburcol a ked je uz velmi zle tak Nurofen...

lin123
2. sep 2013

@swojska ak idu zubky, tak kasa na lepsi spanok nepomoze...a ked ho z kase nafuklo, bol zapeceny,tak treba skusit inu kasu. Ja som za kase, ktore si pripravis doma ako napr. ovsena kasa,alebo ryzova, pohankova atd. Nie tie instantne, tie dam iba ked sme napr.na navsteve, je to predsalen jednoduchsie na pripravu. Napr. HIPP.
Mozes skusit zamiesat do kase napr. jablcko alebo marhulku, aby ho nezapekalo.
Okrem mlieka maly zacal papat najprv kase na noc, maly bol velky hlados a mlieko mu nestacilo ale dr. nechcela zacat prilis skoro s prikrmami, tak mi bolo odporucane na noc davat kasu, najprv som skusala od nutrilon, neskor domace a teraz napr.mam doma HIPP...maly spapa vsetko, ziadne problemy.Skor ovocie ako banany, cucoriedky ho zapekaju...