Ahojte.som uz zufala s leovho papania vlastne nepapania.od mala jedol pekne bol fajny papkac,nepapal iba vtedy ak mu isli zubky,takze boli to take obdobia,ale vzdy presli.no uz posledne cca 3mes,chce papat len sam ,mne nedovoli aby som ho nakrmila odmieta to.tak ho necham sameho,vie inak uz celkom pekne ,sam aj polievku zjest,ale uz teraz mi bud nezje vobec znicoho ani kusok,alebo dve tri lyzicky,konec,vela pije a aj mlieko neodmieta,ale normalnr obedy chlebik a pod,neviem donho dostat.mam istsnim k dr?lebo uz aj svokra mi povedala,ze to na nom vidi ,a domna rypu,ze sa mu zasusi zaludok,lmne sa proste zda ze nema cas abo je lenivy sa nakrmit,ale mne zas nedovoli aby som ho krmila,ta, ja uz neviem.
@lucia006 Ahoj, písala si, že veľa pije. Čo pije? Ak mlieko, tak to ho zasýti a sladené nápoje tiež. Ak pije sladké, tak to by som mu prestala dávať úplne. Máme v rodine podobný prípad, synovec jedáva strašne málo, ale hrozne veľa sladkého vypije, pritom je to v porovnaní s mojím synom obor a to môj malý zje trikrát toľko, čo jeho o málo starší bratranec. 😒
ja nechcem byt neprijemna, ale do ktoreho roku dietata budes ratat vek dietata na mesiace? 27 mesacne dieta, to mi naozaj pride trochu moc. ved ma vyse 2roky. nezabudni, ze v 72 mesiacoch pojde pomaly do skoly.
@pemizb ano tomu sa tesim,ja mu len poloaim tanier sjeedlom ,a papal,ale teraz bud odsujenie,ale zacne jacat a behat prec ze nechce,sem tam urobi sniecoho 2-3lyzicky 😖 ale za to liter mlieka denne,vcera vecer vypil dva flaky mlieka,o pol 3 rano dalsiu,a pr3d chvilkou cize o siedmej rano dalsiu,no povedzte
@h2 mate pravdu,ale to ma ani nenapadlo,pije caje sladene,sirup svodou,drobcek ochuteny,cistu vodu mi nevypije,pije dost asi lietr aj viac denne ,a liter mlieka za 24hodin,takze ma dost tekutin a ako vravite aj prospieva ma 97cm na dva roky a 16kil.cokolady mu nedavam sem tam kinder vajick,ma rad ovocie zeleninu,len obedy prestal jedavat 😒 a pecivo tiez minimalne,
@lucia006 jaj teda to ja by som bola rada keby mi tolko vypili. To zasa oni malo. Polievky ano, ale pitie, tiez najradsej by len sladke a to im moc nechcem davat....a v lete uplne vysadim. Cez zimu sa to tazsie robi, lebo oni tiez maju radi cajik prisladeny. Ale da sa pouzit aj brezovy cukor. Treba si o tom nieco precitat...netreba to prehanat....bo ked je ho vela tak prehana 🙂 ale je to dobre aj na zubky. Ako vravim...treba citat. A netreba si robit nic z toho ze niekoho irituje to ze napisem kolko ma niekto mesiacov. Riesi sa predsa iny problem. Nikoho za nic netreba hned odsudzovat.
Jaaaj a este tie kila. To ma maly fajn vahu. Nasi maju ledva 12 kil....ale su aj o cosi mensi. Ja myslim ze on spapa kolko potrebuje. Mozno casom nebude potrebovat ani tolko mliecka. Drzime mu palce 🙂
@pemizb dakujem vam.no strasne toho popije mliecka .vcera som ua kupila karton mlieka lrbo kazdy den do obchodu premliecko ma nebavi behat.odmala bol mliekovy ale aspon pojedol o ed a kusok chlebik slekvwrom syrom atd neraz nic .este ovocia sa vie napraskat .ale co stymi obedami?
Deti maju svoje obdobia. Raz jedia, raz nejedia. Ak sa ti to ozaj nezda....skus nutrolin b. Po tom sa rozpapka. Alebo teda zajdi k lekarke. Detom sa chute menia, co mu doteraz chutilo, mu teraz nemusi chutit. Nas maly prestal jest maso, lekarka povedala ze nevadi, ze a papat strukoviny. No ale ani tie nechcel....a teraz? Teraz uz zacina znova s maskom. Nenutim deti jest nasilu. U maleho to je dokonca tak ze mu tanier polozim a on sam pride a napapa sa. A bud rada ze chce papat sam. Nasi su mensi od tvojho a uz davno papakju sami. Tomu sa len tes. Su deti, ktore sa nechcu same napapkat.