Ahojte
Mám dcérku ktorá bude mať za týždeň 9 mesiacov. Mame veľký problém s prikrami.Je plne dojčená. Začali sme s prikrmami od konca 6 mesiaca,začalo to celkom dobre ale po dvoch týždňoch uťalo a s prikrami začal byť boj. Asi to bolo zubami lebo jej vyšli naraz tri spodné. Nenútila som ju kým nevyšli ale teraz sú tu a s prikrami stále boj. Nič mi poriadne nezje ...občas sa podarí ryžová kaša s ovocím alebo zeleninou ale okrem toho nič ani mäso ani samotný zeleninový prikrm ...som zúfalá pomoooc
@nikoletta22 akoby som čítala o tom svojom
My sme začínali smprikrmami tiež niekedy okolo 6 mesiaca ..začiatok bol super ,zeleninu papala úplne ukážkovo..potom sa na istý čas zasekla ..asi mesiac som do nej dostala maximálne 3 lyžičky ..tak sme.dungovali len na prsníku ..teraz už tretí týždeň papa pekne ..s menšími výhradami ..keď sú niekde väčšie kúsky nie úplne rozmixované ,alebo ovsené vločky v kasicke tak sa jej to veľmi nepáči .Netreba nič siliť .Mliečko zatiaľ úplne stačí a pokryje všetky potreby dieťatka .Inak nám by zbtaniera tiež zjedla asi všetko a vie sa aj pekné rozčúliť keď jej to nedáme .Zúbok nemáme ešte ani jeden
@domiklik aspoň nie sme v tom samé 💜 och prepáčte ale potešili ste ma,že ma aj niekto iný okrem nás takýto prípad doma
Ahoj, moja dcérka bude mať o dva dni 8 mesiacov plne kojená. Nám z taniera by brala všetko, ale príkrmy moc nechce. Skúšala som rôzne formy, popučené, rozmixované, celé. Vždy zje cca 3 lyžičky a koniec. Tak tomu nechávam voľný priebeh. Každý deň jej niečo ponúknem a verím, že keď bude pripravená jesť toho viac tak začne. 🙂