Problém s kŕmením lyžičkou

tatiana234
4. okt 2024

Ahojte mala ma od mája problém s lyžičkou ma 11mesiacov a teda neviem jej všetko jedlo dat vidlickou alebo nevie sa nakŕmiť sama všetkým naozaj obed je viac menej nevyhnutné jej dat lyžičkou ale akonáhle sa priblížim spusti totálny amok v máji jej začali ísť stoličky a očné všetky a vlastne išli doteraz myslim si ze ma nejaký odpor skúsili sme aso všetky typy lyziciek celkom vie zabrať keď jej spievam alebo jej nejakú pesnicku pust8m ale to mi nepríde tiež nejaké super riešenie. Lyžičkou zje iba jogurt nič iné. Samu ju nechať jest no. To ze je bordel mi nevadí ale to ze sa nenaje už trošku hej ma už skoro rok a jedenie je boj keby nejdeme aj trochu nasilu je len. Na mlieku a to už je celkom dosť

hederamonstera
4. okt 2024

@tatiana234 nam pomahalo, ze jedli sami plus ja som ich dokrmovala s druhou lyzickou

kitycat
4. okt 2024

@tatiana234 aj u nas to bolo tak ze jedna lyzicka dieta a ja som korigovala mnozstvo v lyzicke a druhou lyzickou chytala padajuce jedlo .

Alebo dat knizku taku tu umyvatelnu a nech si pozera, alebo nieco co lahko umyjes nech trochu zamestna ruky

A vo sa nezjedli v prvych 6tich minutach sa uz vacsinou nejedlo

viestta
4. okt 2024

Daj do ruk dalsie dve lyzice, nech sa krmi ako vie, medzitym supne nejaku do ust ty

andreatytler
5. okt 2024

@tatiana234 Skus davat kusky a nech sa krmi rukami.