Ahojte chcela by som sa informovať ako pripravujete príkrmy... či na pare.. vo vode.. a keď na pare či sa oplatí si kúpiť parný mixer od Aventu..
Ved uvar polievku a zmixuj ponornym mixerom
Uvar a rozmixuj. To stačí. 🙂
Dakujem za rady 🙂
ako ktorú zeleninu, niečo sa na pare urobí rýchlo - tekvica, brokolica, ale mrkvu varím vo vode, to by dlho trvalo
Ak plánuješ parné ,,oné,, používať len na prikrmy, tak sa to podla mna neoplatí - dalšia rároha do domu a nie je to lacná zaležitost. Ja uvarim v malom hrnci, rozmixujem ponorným mixerom a je to hotové...
ja mam ten parny mixer od Aventu, super vec. Na pare je ovela zdravsie, ovocie aj zelenina si zachova ovela viac vitaminov. potom len otocis, mixujes a hotovo. Minimum spinaveho riadu. Za mna ANO.
Ahojte, ja varim malej v parnom hrnci. Zelenina nebola nikdy tak krasne farebna na pohlad a chutnejsia, ako pripravena klasickym sposobom.
A chcem sa Vas opytat, davate detickam aj mliecne produkty, ako jogurty alebo termixy..?
@maykaaa1122 Od 4- mesiacov 😀
Ahojte, Mixér od aventu super vec
Dnes som robila prvú parenu mrkvu ☺. Ale mala som ho už pri prvom synovi a je to veľký pomocník a prikrm ma neporovnateľnu chuť oproti tomu co sa varí vo vode. Inak aj pre zvyšok rodiny často varím na pare vo veľkom parnom hrnci rýchle chutné a hlavne zdravé.
@veronikafilip takze odporucate kupu.. ci to nie je taka zbytocnost a kupa len na nejaky cas..
Ja som ho do toho roku a aj dlhšie používala každý deň. Aj teraz určite budem kým malý nebude papať to co my. Inak požičala som ho potom 2 kamoškam a nevedeli to tiež vynachváliť. Za mňa určite odporúčam.aj to mixovanie da sa úplne na kašičku ale potom neskor aj tak s kúskami veľmi dobre sa to reguluje.
Parný hrniec a mixér v jednom od Aventu by som nevymenila za nič na svete.. Okrem toho, doma mám ležiace starku, ktorá nevie prijať tuhú stravu. Tak ze v tom robíme aj pre ňu. Ale nevaríme dopredu na 2 dni. Som doma s malým, tak nám čas 🙂
Celkom sa mi paci parny hrniec. Ten parny mixer moze byt dost maly. Ved na pare je zdravsie pre celu rodinu. Mam taky poschodovy parny hrniec velky. Jedlo z neho je chutne.