Príprava príkrmov

fallenkaa
26. dec 2022

Ahojte baby
Aké prístroje/ hrnce ste mali na prípravu príkrmov?
Mne sa páči nutribaby babymoov, ale viem že existujú možno tiež iné lacnejšie možnosti
Rozmýšľala som ešte napr obyčajný parný hrniec na sporák +nutribullet

petamich
26. dec 2022

Avent 2v1

viestta
26. dec 2022

Obyčajný hrniec a ponorný mixér. Nič špeciálne som nekupovala.

gabca025
26. dec 2022

@fallenkaa iba klasický hrniec s paráčikom. Pôvodne som si tiež chcela kúpiť nejaký špeciálny prístroj, ale keď som nad tým viac popremýšľala, tak som si povedala, že je to zbytočnosť

patka06
26. dec 2022

Nič špeciálne, mala som vyčlenený 1 malý hrniec, v ktorom som varila, mixér som nepoužívala vôbec, len roztlačila vidličkou.

ropucha6
26. dec 2022

Tiez planujem kupit Avent, ale u nas sa to vyuzije aj pre psa 😄

hennyinnsbruck
26. dec 2022

Malicky hrniec 😂🤷🏼‍♀️

matkahelka
26. dec 2022

@fallenkaa avent 2v1. je to maly zazrak. v jednej miske uvaris aj ti to pomixuje.a vari sa to parou, co je mnoho zdravsie ako varenie vo vode.

mimi3008
26. dec 2022

@viestta presne tak...na cca pol roka uplne postacujuce

hederamonstera
26. dec 2022

Hrniec a vidlicku/mixer. Dalsiu rarohu na par mesiacov som naozaj doma uz nechcela

marianarem
26. dec 2022

@fallenkaa Ja som dokupila iba malicky hrniec s priemerom 12cm, ten sa vyuzil na vsetko mozne a vyuzivam ho vela aj doteraz. Nic specialne sa podla mna neoplati, je to fakt kratka doba. Mozno len dobry mixer, nam raz odisiel motor a niekolkokrat mixovacia nadobka.

zorkahorka
26. dec 2022

Obyčajný hrniec a ponorný mixer z lidla,ktory pouzivam doteraz.ale mensie množstvo jedla sa trochu zle mixovalo.znama mala mixer na smoothie a slo jej to lepsie