Prosim Vas, vie mi niekto poradit, aky je rozdiel medzi pripravou masa v parnou hrnci a dusenim? Ja standardne robim maso na panvici. Osmahnem a potom dusim aj hodinu a pol. Ked sa bavime o bravcovom, alebo hovadzom. Hydinu a kralika tak hodinu. Pri receptoch na vareni v paraku sa pise, ze staci tak pol hodinka. Avsak ja sa bojim, ze sa za taku kratku dobu maso tepelne dostatocne neupravi. Hlavne kvoli malej. Mate s tym niekto skusenost? Ako pripravujete maso vy v parnom hrnci?
dakujem
ano,sorry
Rozdiel?no neskutocny...hovadzinu mam za taku pol hodku udusenu.bravcovinu cca 20 minut.Ked robim segedin,orestujem v hrnci cibulku,supnem maso,kapustu ochutim a varim od natlakovania 20 min cca,supnem smotanu,zahustim a je...milujem svoj tlakovy hrniec 😘
@evitka83 tak dnes som ten parak vyskusala podla ich receptov. Mam tefal vitacuisine. Podla receptu treba dat zeleninu a maso do varnej nadoby c. 2 (teda uprostred). Zelenina bola super, ale maso ani po pol hodine neurobene. Robila som morcacie maso a este som ho predtym preistotu opiekla na panvici. Podla receptu to malo byt za 20 min hotove. Ja som to musela dat na 2x po 30 min, aby to nebolo ako podrazka....tak neviem, kde robim chybu 😒
rozdiel je asi v tom ,ze maso pripravis za polovicny cas
teraz som robila hoväzie v celku na zelenine a bola krasne mäká aj vo vnutri