Začínali ste niekto s príkrmami už pred končeným 4.mesiačikom?Niektoré maminy sú ukážkovo tabuľkové,a viem,že každý drobček je iný,samozrejme robiť tak,aby bolo spokojné bábätko...máme trochu reflux,a s príkrmami by sa to malo po troške vytratiť.Nechcem maličkú trápiť dlhšie ako je potrebné,ale zase sa nechcem ponáhľať.Máme 3 mesiačiky,sme na UM,a ked´jeme my,otvára pusinku s každou našou lyžičkou.Len som zvedavá či ste niektorá začali skôr,čím,a ako to znášalo bábo(nemyslím už aj hned´ začať,ale...) ... 🙂
@zuzikb137 ja som dávala deťom a dcera začala tież keď nemala vnućka 4 mesiace lebo gckavala a mala bolesti bruska.ako papa prikrm tak je dobre.začala štavou s mrkvy.každy deň o lyžičku viac a asi po týždni varenú mrkvu,zemiak a postupne špenat,batat,cuketu,karelab,brokolicu a neskôr zajačie ,kuracie mesko.ryžu,cestovinu.chlebik,vianocku.výživu,kaše,banan,jablko,hrušku,slivku.jogurty.bude mať 7 mesiacov zubky nema a kràsne papa a už nema s strávenim problet vôbec nesúhlasím že začat po pol roku.podla mna blbosť.
Mozes jej zatazit traviaci system, este pockaj