Zienky, kolkokrat ma babo kakat po zavedeni prikrmov a aka by.mala byt stolica?
moj ma pol roka a uz asi dva tyzdne sa prikrmujeme, mrkvicka, zemiacik, brokolica, ale aj vyzivky... problem je, ze kaka husté, tmave a posledne dva dni kaka po frckach aj trikrat denne a az bobky a volako mu nic nechuti - ani mliecko (presli sme na Nutrikon 2 z jednotky cez vikend), ani prikrmy...
Urcite treba davat viac pit lebo UM zapeka a normalne jedlo robi tvrdsiu stolicu.vsetko robis dobre, len ponukni Lucku alwbo detsky caj, aspon takych 100-150ml denne.
Aj riedene ovocne stavy su vyborne.Hipp robi super stavy ktore som si ja riedila Luckou.velmi pomohli.
zea akej farby by mala byt ta stolica? lebo je ako dvojfarebna a miestami akoby cierna ci nejaka tmava, uplne na.svetle som to neskumala 🙂 vodicku pije, po troskach, ale pije 🙂
A caje absolutne odmieta 🙂
@katka253111 čaj nepotrebuje voda je super.nukaj častejšie.a farba podľa toho čo jedla 😉
vyzivu 🙂 ved to, ze farba nesedi 🙂
@katka253111 ahoj, ja by som Ti odporucila cisto slivkovu vyzivku, rozrob s troskou prevarenej vody a daj dietatku este teple. Ja to tak praktizujem, ked ma mala trochu tvrdu stolicu a stale kojim ale na desiatu jej dam potom tuto vyzivku popripade spolu s kasou pripravenu s prevarenou vodou nie s mliekom. Na obed papa zeleninku, masko s polievkou a na veceru zas bud ryzovu kasu s ovocim....
Viac piť vodičku a davaj probiotika.može aj slivkovu štavu dostať kúpiť pre deti.a varena mrkva zapeka.